Znači zanima me koji symbian mobitel:confused: bi se isplatilo uzeti da max 2000kn?svi prijedlozi dobro došli..! hvala
Printable View
Znači zanima me koji symbian mobitel:confused: bi se isplatilo uzeti da max 2000kn?svi prijedlozi dobro došli..! hvala
Nijedan :biggreen:
Nisi naveo šta ti je važno kod mobitela, hoćeš li touchscreen ili nećeš itd...
može biti i touch a može i običan...pa da ima 5.0mpx, da ima malo bolji procesor(400-600Mhz), da se na njega može stavit garmin ili nešto u tome rangu, da ima wi-fi..!!
Kako kupuješ? Oglasnik, produljenje pretplate, dućan?
Ako je oglasnik, preporučio bi Nokiu e72, C6, X6, te C6-01(ima par komada, sad jel su fake oglasi ne znam).
Jesi razmišljao o Androidu možda?
koja je točna razlika između androida i symbiana?i koji je bolji?
daj poni se gore na podforum nokia pa se tamo raspitaj o modelu koji te tocno zanima.....
inace razlika izmedju symbian i android je jako velika....
android je noviji i napredniji i vise open source prema korisnicima......
trebas odvagnuti sto ti treba.....
inace od symbian telefona ja bih ti preporucio bilo koji iz e serije ili n serije.....
u biti svi nokijini telefoni koji pogoni symbian su jako jako slicni uz male preinake,prednosti i nedostatke,samo je kuciste drukcije......
od android telefona bih ti preporucio samsung galaxy,htc desire,htc legend,se x10................svi se daju nabaviti za 2000+ - u oglasniku naravno......
SE X10 nikako. Samo cu tu spomenut kasnjenje sa updateom na Froyo 2.2.
Na tvom mjestu bi pustio stari Symbian S60, sad su poceli dolaziti novi mobiteli sa novim Symbian OSom, pa bi njima pustio malo vremena da se razvije ukoliko bas hoces mob sa Symbian OSom.
Ako odaberes mobitel sa Androidom, onda mozes racunat na veliki support developera (puno modova). Dakle tu bi ti do 2000 kn preporucio HTC Desire.