Da li je netko rješio na motoroli E550 kako napraviti da se broji prema naprijed,a ne prema nazad???????????????
Printable View
Da li je netko rješio na motoroli E550 kako napraviti da se broji prema naprijed,a ne prema nazad???????????????
Okreni ga naopako ;D ;D tako da antenu možeš upotrebit ko držač u kakvoj rupi ;D . Neznam, nisam to primjetio dok nisam vidio ovaj post, al pitanje je na mjestu.
:bunny:
= Citat =:
Izvorno postao darius
nije nitko, dosad! caka koja radi na Vxxx kod nas neće. mene je to kopalo jedno vrijeme, sad mi je full OK i ovako.
ako te tjesi, ista fora ne radi ni na V550... ja promijenio onaj treci bit na offsetu 3d ali nista.... i dalje odbrojava od 450...
vjerovatno zato što sve što vrijedi za E550 vrijedi i za V550...već sam nekoliko puta napomenuo da je to (E550=V550=V535) softwareski ista generacija mobitela...morat ćemo malo sačekat neka nova rješenja, koja će za to palit. a kažem, stvar je samo navike, kad se navikneš, dobro je. kao i nedostatak vibre pri zvonu na V525, prijatelj mi kaže da mu je to sad normalno, mada je dosad uvijek imao mobitele koji vibriraju i zvone istovremeno. samo navika igra ulogu, praktičnost je tu u sjeni.= Citat =:
Izvorno postao racpok
pozdrav :closed: