-
Samsung music player
E ovako,ako bi mi netko mogao pomoći, do sada sa koistio sony ericsson, i u taj mobitel sam prebacivao muziku na memorijsku karicu preko m. čitača, i koju god da pjesmu mu prebacim (mp3) je sviralo, a sada imam samsung shark3, i prebacujem iste te pjesme preko kabela u samsung na memorijsku karticu, i prebacim jedno 20 pjesama ali kada slušam nema svih tih 20 nego bude možda 15, ovisi, neke prepozna neke ne, neznam u čemu je frka, sve su mp3, i sve su radile na sony ericssonu, i na kompu...ovo čudo od tehnike neće....:cry:
-
mp3 je preporučeno stavljati u music folder na memorijskoj. Također provjeri da nema u opcijama playera osvježavanje medija,biblioteke ili tako nekako.
-
Ma i stavljam tamo muziku,samo imam više foldera unutra tog foldera muzika, sve su mp3 pjesme,ma ja kada ih ubacim u mobitel, i odem namusic player, tamo se vide i te nove što sam ih stavio,ali nisu sve,mislim da mu možda smeta ako pjesma ima one dodatne opcije tj koji autor,koja godina,vrsta muzike,mislim da je to,možda griješim...
-
Tko predje sa SonyEricssona na Samsung ima da ga zaboli glava odmah jer SE ima puno bolji player, tako sam se i ja gubio po playeru itd. moja preporuka je java app KD Player, mnogo dobra stvar. Kliknes na folder koji hoces slusat i slusas, slicno kao i na SE, a na samsungovom mi pomjesa sve pjesme i foldere itd. nemoguce je se snac, jos pogotovo tko prvi put ima Samsung