Naime, pročitao sam da SE K700i ima u biti istu kameru kao i V525, samo su dobili softwareskom prilagodbom 1.3Mpix, pa se pitam, može li se nekako ista ili barem slična stvar dobit kod nas!? I kakav je učinak na kameru flashanjem?
Printable View
Naime, pročitao sam da SE K700i ima u biti istu kameru kao i V525, samo su dobili softwareskom prilagodbom 1.3Mpix, pa se pitam, može li se nekako ista ili barem slična stvar dobit kod nas!? I kakav je učinak na kameru flashanjem?
K700i ima VGA kameru ali može softverski razvuči sliku na veću rezoluciju, efekt ti je kao da si prebacio sliku na komp i u photoshopu joj povečao dimenzije...
.pa nema veze, ali čovjek pita jel se to može srediti i na mobu (motoroli)???
Ne vjerujem. Trebalo bi "malo" kodiranja, prerade softwarea, a ne znam tko bi se s tim zahebavao a da bi dobio nešto što može napravit na kompu s Photoshopom - download slike s moba, resize i mir.
@Gog: Znači, pixeli ko stadion? Super! Baš to lijepo rade.
= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
DA TAKO JE, TO PITAM!!!
hvala BlueNeon
FOR GOG:
-dobar dan jel imate paštetu od mrkve?
-ne, ali imamo mrkvu za paštetu... :-)))))))))
Kontam i ja da bi se to moglo nekako isprogramirati ali ako je prevelika zajeb.....a, onda nema svrhe, jedino što bi se mogli hvaliti da imamo 1,3Mpixela
...ali ja sam sa ovom kamerom i više nego zadovoljan
= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
možda možemo očekivat kakvo poboljšanje u narednim verzijama softa....
bilo bi to OK, u svakom slucaju, posto se eto, ocito to moze izvest. no, ionako je rijetko kome mob primaran "fotoaparat"!
Ja još uvijek ne vidim svrhu softverskoj povečanja slike, pa ako bi mi netko mogao objasniti što će vam to na mobitelu?!?!?
Rezolucija zaslon na mob-u je ionako puno manja i od vga rezolucije...
Pa uopće se ne bi mogao hvaliti da imaš 1.3 MP isto kao što se to ne može hvaliti vlasnik K700i, jer se u oba slučaja radi o VGA kameri, a ako sliku soft. povećaš na 1.3 MP nije isto kao da imaš 1.3 MP kameru.= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
zasto onda stati na 1.3mpix, pa ako bi vec da ti se povecava, napravi si da ti je 20mpix, pa se hvali ekipi da imas fotic od 20mpix. stvarno ima cudnih ljudi
drug jdabic1 ne kaže da bi htio 5 Gpix već je to više bila retorika, kako se K700 hvali takvom kamerom, a u biti se onda sve mobiteli mogu istim dičit!= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ne znam čemu te kajle, ako već netko ne želi dati konstruktivan odgovor, neka ne da nikakav!
žišku!?!
lik jesi ti pročitao par riječi prije ovih što si stavio kao citat???= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
a kao drugo: dobro da nisi rekao fotić od 20 Giga Pixela.... :spin:
da ima stvarno cudnih ljudi a jedan od tih si definitivno ti...daj kao sto kaze BlueNeon citaj prvo pa misli time na raminima pa onda odgovaraj... ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
definitivno se slazem decki sa vama
sad te ne kontam...prvo se prosereš pa se sada slažeš s nama jer kontamo da si ti taj čudni lik.....= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
za COMA_ZGB
''Misli svako da je meni lako,
neblio nikome ovako...jest da mi imamo problema,
no nećemo sada o tome...''
:closed:
Ja bih prije rekao da se coma ne želi raspravljati sa čudnim likovima, ali nisam mu ja odvjetnik ;D
postoji jedna riječ koja bi ti mogla pomoći da shvatiš: ironija= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
slažem se s comom, idem si ja sad frizirati slike sa svoje T610-ke na 40 mega piksela! Kako ću se onda samo hvaliti - gle ovo je slika od 40 mega piksela, samo kaj se ništa ne kuži na njoj... ;D
bez rasprave više, ali ja sam napisao da bi jedina korist od toga bila što bi se mogli hvaliti da imamo kameru od 1,3mp, ali pošto je to jadno jer je to zoomirana slika, citiram...onda nema svrhe... a lik ide meni srati da si nabrijem softwerski kameru na 20mp pa da se hvalim.ma nije mi do hvaljenja, nego samo rekoh da je to jedina korist... BTW dosta prepiranja o čudacima, svatko ima svoje bubice...
ako želite nastavite raspravljati o temi KAKO FRIZIRATI KAMERU, a ne KOLIKO MP-a MOŽE IMATI MOJ FOTIĆ PA DA SE HVALIM...
...
A čuj onaj kome Mpx-eli nešto znače znat će da da nemaš kameru od 1.3 Mpx, a ostali neće imati pojma o čemu pričaš tako da ti to ništa neće značiti= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
ovdje se više trebalo govorit o komercijalnoj varci SE, koji deklarira svoju kameru kao 1.3 Mpix, a ne o tome tko kako poima pojam friziranje! a uostalom, stvar je i u stavu, ako može SE, što ne može i Motorola. a sad što su se neki digli na lijevu nogu i malo iskrivili bit pitanja i preveli ju u pikanje, to je druga priča!
pošto je thread krenuo u totalno krivom smjeru mislim da ga treba zaboravit i reći da je :closed:
Slažem se, thread je zatvoren...