-
Pozdrav. Kupio sam nedavno HTC DESIRE, pa microSD od 8GB klase 4 (ova original je klase 2) i kada stavim tu novu memorijsku (od 8GB) u mob, nakon nekoliko sati mob ''poludi'' tj. ne radi ni jedan program, sve počne štekati i blokirati...
P.S.: još nešto što me živcira je trzanje videa, znači: trza/zastajkuje tj. pati se dok video snimanje nije započelo, kad krene snimanje bude isto - trza/zastajkuje, a tako onda i reprodukcija bude - trza i zastajkuje... Frend ima Samsung Jet, drugi LG arenu i tamo to radi savršeno, šmrc
*please help
EDIT:
-probao sam kopirati sav sadržaj sa originalne kartice, a i sa formatiranom karticom, u oba slučaja mob nakon nekoliko sati 'poludi' tj. ni jedna aplikacija ne radi, display se neće isključit, a bez memorijske radi OK kao i sa originalnom...
-
ja kopirao sav sadržaj sa originalne 4gb na 8 gb i sve radi samo što mi je pobrkao mp3 zvona pa sam ih morao opet definirati.
-
Pa i ja sam učinio kao i ti, pa sam probao sa mobom napravit formatnije pomoglo. Jel može biti da je sama kartica problem? Jer mob dobro/normalno radi bez kartice, ili sa originalnom, a s tom drugom od 8 se krši... Imam još jednu od 8 i još 3 od 4GB pa ću probati s njima...
-
jesi pokusao promijenit format kartice?fat,fat32,ntsc...meni radi iskljucivo na fat 32...neznam zasto.na ostalim karticama steka,i nemogu pristupat sd kartici.
-
Ja imam isti problem, dobio karticu od 16GB klase 6 i kad nju stavim u mob, mob se skrši :(
Formatirana mi je na FAT32, ne znam kae to s Desireom?
-
Tu ne bi trebalo biti problema.Novu karticu treba formatirati,
Ja sam uzeo Toshibu 16 Mb classe 4, Tool je Mini Tool Partition Wizard Home Edition v5.2.
Skinuti sa Weba, staviti u utor u PC-u i formatirati, postaviti extenziju,
potvrditi sa Apply konacno.
Nakon toga nalodas rom dobar je ovaj zadnji od leedroida sa Froyom2,2, sa updateom za bateriju,
landscape radi, i to je to.