-
COD 2 Multiplayer
Instalirao sam Hamachi da bi preko njega igrao sa prijateljima COD2 (v1.3) ali nemogu nikako povezat... onda sam citao da bi trebalo preko xfire radit no ja neznam kako namjestit... instalirao sam xfire , registriro se, dodo prijatelja i pokusamo napravit server u COD i ja ga nemogu nac.... dali neko zna kako da se najbolje povezemo i igramo COD???
-
a u x fire kada si gapokrenuo je pronaša sve igre tj dosta COD2
pa kada nađeš neki server klikni na onu ikonu kao game pad i join pa će ti se povezat s tim serverom i poskidat još neke sitnice.. kada sve skine moć ćeš igrat, samo gledaj da ni server pun, a ti i frendovi se dogovorite kojeg ćete svi skupa upast pa idete igrat istoga onda mogu bit i svi prazni, a kako radiš svoj server nisam nikad jer netreba ima servera za cod2 na stotine i teško da ćeš u bilo kojem ostat živ jer ima koljača u svakom bar po jedan
-
Moraš skinit patch 1.3 instalirati ga, skinit punkbuster http://websec.evenbalance.com/downlo...oad.php?file=1 , onda njega instalirat pa ADD GAME, onda Call Of Duty 2 i CHECK FOR UPDATES prvi put i onda za provjeru još jednom...onda uđeš u CoD2 multiplayer i MULTIPLAYER OPTIONS i staviti PunkBuster na DA (YES). Onda ideš na xfire i igraš..sutra ću napravit video na youtubeu ako mi se bude dalo pa ću ti stavit link...