Jedan pixel na unutarnjem displayu je inverzan. Ima li kakvo soft rješenje ili mi servis ne gine? :cry:
Printable View
Jedan pixel na unutarnjem displayu je inverzan. Ima li kakvo soft rješenje ili mi servis ne gine? :cry:
Eee, to ti je problem jer zavisi koliko firma priznaje bad piksela po ekranu. Iz osobnog iskustva znam da samsungove matrice možeš reklamirati tek sa 6 bad piksela iako je unutar garancijskog roka (3god). Sad čuj, neznam kakva je situacija sa motorolinim LCD-om možda ti ga zamjene, ja bi im ga sigurno pokušao uvaliti.Tu popravci nisu mogući, LCD se vadi i stavlja novi.
A misliš li da će to ići dalje il da će ostat na samo jednom.Nemam nikakva iskustva s pixelima,na svim dosadašnjim mobovima displayi su mi bili OK?
Nema pravila. Nekad ostane na jednom, nekad se proširi ko epidemija. Odi pitaj servis, ili im telefoniraj pa saznaj. Pa ako ti je pod garancijom nek' ti ga poprave. Ako nije, pitaj koliko bi te to koštalo, pa baci pogled na http://cnn.cn i vidi koliko košta display - možda ti se isplati da ga sam promijeniš?
Nekako baš nemam povjerenja u servis,jer kad sam ono imao problema s tonovima ( što je Blue Devil objasnio u dva posta) oni su od toga napravili tragikomičnu farsu. Tipa strgo se software ?!? pa im baš i ne priznajem stručnost,al ću ipak otić čisto da vidim.
ma odneseš ga nazad onim pačofanima u T-mobilea (ako si ga kod njih kupio) i izdereš se na njih i za najviše dva tjedna dobiješ novi. Govorim iz osobnog iskustva :)
hehe, to si i ja kontam da je najpametnije! ;)= Citat =:
Izvorno postao jay
Nemoj silom, uzmi veći čekić ;D