Da li netko zna da li je ova usluga konacno krenula s radom? Nigdje ne mogu naci nesto korisno,...
Hvala,...
Printable View
Da li netko zna da li je ova usluga konacno krenula s radom? Nigdje ne mogu naci nesto korisno,...
Hvala,...
Ako misliš na telefoniranje preko routera odnosno VoIP telefoniju onda ti mogu reći da T-com trenutno uvodi tu uslugu u Karlovcu. Meni osobno je na routeru uključena Voice usluga mogu nazvat, ali kad mene zovu još uvijek zvoni telefon direktno priključen na liniju.
Btw. Karlovac je prvi grad di se to uvodi.
Ajde konacno da se nesto pokrenulo po tom pitanju,.... reci mi koliko placas tu uslugu?
Ne plaćam ništa dodatno. Imaš iste tarife kao i prije. T-com je odnedavno uveo uslugu triplepay pod nazivom Maxtri, ali oni koji su vezani ugovorom ne mogu koristiti tu uslugu prije nego im istekne ugovor.
Pa ako ne uvedu jeftinije telefoniranje, a mogu se kladiti da nece :) , to je bez veze!
Pogotovo kad se danas moze dobiti npr. 90 dana besplatnih poziva prema fiksnim Hr. za 10€ (i tih 10€ ostane slobodno za trositi na druge pozive) :D
Malo se informirajte www.freevoiphr.com
Ne vidim sto ce sa onom silinom opremom sto se je do sada koristila za fiksnu telefoniju!?!?