ufff..nije mu nista ALI
Nije ekran nego plastika iznad njega u pitanju - zadobio je par ogrebotina mikronskih razmjera (kao kad se prstom predje, no ove mrlje ostaju) pa me zanima cime to smijem polirati.
Printable View
ufff..nije mu nista ALI
Nije ekran nego plastika iznad njega u pitanju - zadobio je par ogrebotina mikronskih razmjera (kao kad se prstom predje, no ove mrlje ostaju) pa me zanima cime to smijem polirati.
hmm, pa vjerojatno nekom od onih pasta za poliranje ekrana na mobitelima.
neki to rade i sa pastom za zube, ali to je ono jedno od kucnih radinosti - neznam hoce li ti to pomoci...
BTW, ova pasta za poliranje stoji nekih 30-ak kn (namje pakiranje)...
znaci odem (pokazem) pitam i kupim - ma mislio sam da ih ima raznih vrsta...bijah u zabludi.
Hvala!
Da ne otvaram novi thread...
Bluetooth - iznevjerio me!
Sony Erriccson(ne svi modeli) prica sa SX1, LG nece, Samsung nece - Nokiu nisam probao. kako je to moguce - zar bluetooth ima vise standarda(nebi trebao imati)?
da? ja nemam problema ni s nokiom, ni sa samsungom (LG nisam probao), a ni sa SE (T610/630). I probao sam ga spojiti sa vise BT razlicitih proizvođaca za komp i nisam imao bas nikakvih problema...
Otvaraj novi thread jer ovo s BT-om je čisti off topic u ovoj temi i nema šta tu radit.= Citat =:
Izvorno postao Gleep!
A što se tiče zaslona - displex se zove pasta i možeš je kupiti u svakom hama dućanu.
da, da otvoerit cu novi thread.