Dakle.. u naslovu sve piše.
Moji favoriti su N958GB, Samsung i8500, Samsung G810
Koji bi stw vi uzeli i zašto?
Printable View
Dakle.. u naslovu sve piše.
Moji favoriti su N958GB, Samsung i8500, Samsung G810
Koji bi stw vi uzeli i zašto?
neki dan prodao hero-a i uzeo e66. Zadovoljan, dobri stari symbian. Imao sam 6600,7610,6120c,n73,n95 te poneke jos symbiane pa mi os nije stran. Prezadovoljan, kvaliteta izrade me oduševila te sam ga zbog tog uzeo. Također zbog dimenzija i izrade mi je najbolji fon sa tipkama :)
pretpostavljam da si u "i8500" mislio na innov8...
sva tri sma imao pa cu ti ukratko dati razliku...
N958gb - meni osobno najljepsa, najlosija kamera u usporedbi, losa izrada, nema prositivu memoriju (mada ruku na srce nije ni potrebna)... i nekako joj symbian najbolje pristaje...
innov8 - 8mpx kamera koja je odlicna pri danjem svjetlu, nema blic, odlicna kvaliteta izrade... nije mi bas symbian ukonponiran najbolje (neke aplikacije koje rade na nokiji ne rade na innov8), ako hoces staviti hrvatski jezik.. puno je veca procedura vec u nokije kojoj promejnis product code u update napravis..
g810 - sve isto ko innov8 samo sto ima manji display, kameru manje rezolucije al sa opticki zoomom i xenon blicom...
tako da ne mozes biti pametan nikako ;)
jos bi tu ubacio nokiu N85 i N86 (koja je moj izbor)..
Bolje ti je neku Nokiu,kad vec neces TS i Android :D
N85,N86 :)
uf krivo sam razumio pitanje :) od tih bi uzeo g810 zato jer ima najbolju izradu i ne skripi. A po funkcijama jednak n95-ici, n85 bi odmah eliminirao jer sam ju imao i sva skipi da je ti za nevjerovati. Neznam kakva je n86 po tom pitanju
Samo treba naci danas G810 u dobrom stanju,jer ga vec dugo nema u ponudi...
n86 je po meni najbolji od navedenih osim sta ima lose zvucnike i prosjecne tipke...
definitivno n86,u svemu pogodena,nisam imao zamjerki na nju dok sam ju koristio
N86 mi se cini zanimljiv. stvarno lijep mob. kakva mu je kamera? mislim kvaliteta slike, boja?
i da.. kakva mu je kvaliteta izrade, da li škripi?
da ne bi bilio potrebe da mu uklanjam škripavih zvukova.... (inace ako mob škripi-čitaj večinom nokija.. mob skroz rastvim i unutarnje rubove polijepim silikonom..kad se osusi..sastavim ga.. i dobijem nokiju vrhunske izrade..bez minimalnog škripanja :D sori na offu)
N86 ili moj favorit E66
najisplatnije ti je onda uzet innov8...
Ja sam imao N86 bijeli i mogu ti reci da je mob izvanredan,fotke odlicne(kao uostalom i od Innov8-a)...
Jedina zamjerka su po meni losiji zvucnici,u usporedbi sa N95 8gb...
Innov8 je takodjer odlican samo sto je 99% korisnika imalo velikih problema oko baterije,koja je iscurila u pola dana.
Takodjer sam bio u dilemi izmedju njih dvoje pa je na kraju odluka pala na Nokiu jer smatram da im je support prema korisnicima bolji nego Samsungov a i Symbian je Nokijin proizvod...
Btw:Ono sto si ti radio sa silikonom ja sam to radio sa Super Attackom,ali sam zbog toga nedavno sje_ao jednu Nokiu E72...
Sorry na OFF-u...
znaci N95 8gb je the best buy? vidim da ga se po oglasima moze naci za 800kn u dobrom stanju.
pa relativno i jest... jos spada u "all in one" mobitele, s tim da trebas pripaziti da ne klapa side mehanizam sto je u njih cesta pojava zbog lose izrade...
Za 800 kn sigurno je,stim da N86 neces naci ispod 1300kn ako je ocuvan...
Iskreno,ja bih dao tih 500kn vise jer je ipak dosta mladji i vjerojatno neces imati problema sa njom a N95 8gb mozes ubosti nekog "bolesnog" zbog starosti...
Ali izbor je tvoj...
evo da se javim da sam nabavio G810. Veuma sam zadovljan što se tice izrade, kamere, tipkovnice.
Imam pitanje.. G810 ne podržava screensaver wtf?? i nema help i čarobnjak aplikacije...što je standard kod nokije. Sad ne znam da li na njemu nekakav cooked firmare ili ne? nemam usb kabel, pa ne mogu updata soft.
Samsung mi je ostavio veuma dobar dojam..bar za sada...jedino me malo smeta slab zvucnik kad vas netko zove.
Ljudi,,Hvala na pomoći ;))