Zanima me samo kada bi stavljao onaj flex i flash sta si reko da je najbolji,onaj f10 tak nest,jel kamera puno bolja i jel ima na hrvatskom.Nisam bas upucen u rad toga al volio bi napravit jer vidim da svi samo hvale i hvale!
Printable View
Zanima me samo kada bi stavljao onaj flex i flash sta si reko da je najbolji,onaj f10 tak nest,jel kamera puno bolja i jel ima na hrvatskom.Nisam bas upucen u rad toga al volio bi napravit jer vidim da svi samo hvale i hvale!
Jedina loš stana je gubitak garancije.
Kamera je bolja, meniji su brži. A hrvatski jezik se ne gubi flexanjem nego flashanjem. Tako da ako ne stavljaš nove tripletse, nemaš beda s jezikom.
Samo, prije flexa backupiraj slike, melodije i IMENIK, jer sve gubiš.
A znaci mogu stavit samo flex?I cemu sluzi flash?Jel onda trebam sve ponovno namjestat na mobu i jel bez problema mogu stavit taj 10F9 flex?
Flex će ti izbrisat imenik. Otključat će ti desni softkey, ali će ti ostati iste ikonice u menijima. Dobit ćeš videofolder (kao v600) i videoplayer.
Flash ti mijenja ikonice, pobriše ti slike, tonove, porihtava prijem signala, trošenje baterije itd.
I jedan i drugi utječu na brzinu menija, na potrošnju baterije...
Po mom mišljenju, ako već mijenjaš pa gubiš garanciju (ako je još imaš), stavi 10F9 flex i 4FR flash. Imat ćeš ono što je (skoro) najbolja kombinacija glede brzine, signala, kvalitiete kamere, a bez puno zezanja.
Druga opcija je flex od v620, s tim da je postpak flexanja malo drugačiji, i poslije treba dodavat neke fileove na mob da ti proradi vuk (9 komada).
Treća opcija je flex 9.55R, koji je ireverzibilan. Jednom kad ga staviš, nema natrag. Sa svim ostalim flashevima možeš natrag na nekidrugi kad poželiš, kao i sa flexevima. Samo je, dakle, 9.55R problematičan po tom pitanju...
Daj mi reci jel sve ono trebam od flasha skinut sa tvoje stranice (mislim na onaj 4FR)?Koja je razlika u kvaliteti kamere ak stavim soft od v600?Po kojem se redu stavljaju te stvari na mob tak da probam stavit od starog v525 na v550 jer ima onu oznaku ispod baterije?Mozda mi se posreci pa dobijem v525@V550! :spin:
Ovak:stavio sam flex i flash od v600 i one mma fajlove sa tvoje stranice za v600 i sad nemogu uc u personalizirati!U cemu je greska?
A kad vratiš originalne mma fileove, onda je sve OK?
Jesi neke seemove mijenjao možda, ili tako nešto?
'Jutro svima.
BlueDevile, sinoć sam napravio update softa i stavio
TRIPLETS *** 4FR
FLEX *** 10F9
kako si i savjetovao, sredio malo seem-ove i sve radi za pet.
Zanima me šta bi dobio da stavim flex za V620 i isplati li se s obzirom da sve radi super???
:spin:
.....................................= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
BlueDevil, kada več spominješ backup imenika zanima me jel ti se dešavalo da kod učitavanja imenika (ja sam backup radio sa MPT) u telefon dobiješ polovična imena tj. ime npr: "Marković Marko" poslije uploada bude "Marković Ma". Kod mene je to česta pojava. Jedino riješenje kojeg sam se ja sjetio je backup na SIM karticu.................. :-/
Ali na SIM karticu ti stane samo 200 unosa. Ja sam dva puta radio backup imenika: sa V500@V600 i update softa sa zadnjom verzijom i sve mi je bilo OK.= Citat =:
Izvorno postao zrino
:thumbup:
Ma znam da stane samo 200 :-/ Vidiš tebi sve šljaka, a meni bar 50% unosa poslije uploada bude polovičan. Nemam pojma zašto se to dešava. Kod editiranja imenika sa MTP-om sve je uredu i svi unosi su puni. Znači da do greške dolazi prilikom transfera podataka. :-/
Pričekaj malo. Vidi kako ti se ovo sviđa. v620 je nešto malo brži, ali zato ima hrpu nepotrebnih stvari (čitaj: malo slobodnog mjesta) pa treba dosta brisati.= Citat =:
Izvorno postao Nike181
Nikad nisam imao problem s backupom. Znali su mi se poduplat podaci kad nisam pazio, al' to je bilo mojom greškom.= Citat =:
Izvorno postao zrino
Jedino da provaš reinstalirati MPT, jer ti je USB kabel vjerovatno dobar kad se povezuješ sa mob. bez problema.= Citat =:
Izvorno postao zrino
Jednom nisam uopće mogao učitati backup imenika u mob, ali nakon reinstalacije MPT sve je bilo OK.
Znaš kako kažu za Windowse: What do you want to reinstall today? :comp: