Imam e66-icu kojoj je ogrebana maska, pa bih si htio staviti novu. Zanima me dali imate kakvih iskustva sa tim zamjenskim maskama koje se u oglasniku mogu naći po 150kn, dali si također metalne i kakve su kvalitete?
Printable View
Imam e66-icu kojoj je ogrebana maska, pa bih si htio staviti novu. Zanima me dali imate kakvih iskustva sa tim zamjenskim maskama koje se u oglasniku mogu naći po 150kn, dali si također metalne i kakve su kvalitete?
Ja sam mjenjao bas na E66-ici sivu maskicu u zlatnu i mogu ti reci jedno ali sigurno,"koliko para toliko muzike"...
Sve sam dobro poslozio ali bocne tipke nikako ne sjednu kako treba na svoje mjesto.Tipkovnica je takodjer nesto tvrdja od originala.Polopac baterije je identican originalu,kao i ostali metalni dijelovi ali nekako plasticni dijelovi nisu na razini...
Sve u svemu,ako ga mislis jos drzati nije lose promjeniti masku ali ako uzimas neke "vanserijske" boje,biti ce problem pri prodaji jer nije to ono pravo...
Kanim uzeti sivu, kanim mijenjati poklopac i onaj gornji dio mobitela. Tak da plastićne djelove nebi ni dirao, isto bi ostavio i tipkovnicu originalnu