Zanima da li ti na optimusu imas update na 2.1 od LG-a ili neki custom,kao recimo onaj black rom ili kako se vec tacno zove,posto sam negdje procitao da taj od lg-a zna zablokirati i da je kao bolji ovaj drugi :)
Printable View
Zanima da li ti na optimusu imas update na 2.1 od LG-a ili neki custom,kao recimo onaj black rom ili kako se vec tacno zove,posto sam negdje procitao da taj od lg-a zna zablokirati i da je kao bolji ovaj drugi :)
Ja sam pratio ovaj THREAD
Kada sam jučer skinuo ovu aplikaciju koju sam naveo Shegyman-u nakon provjere program je rekao da imam najnoviji software i da nemam updejta. Dakle to je to
Dakle taj update je original LG ROM, nikakav custom rom
Custom rom nema aplikacija, pa je samim tim vjerojatno brži jer troši manje resursa. Ja sa svojim imam problema sa GPS fixom: ima masu satelita, ali nikako da pokaže poziciju. Prijašnja 5800 mi je nalazila satelite u roku sekundi a Optimus ne može niti u deset minuta.
pepi, reci mi koju navigaciju koristis? Da li Optimus ima ugrađen GPS odašiljač u sebi ili? Imam te Google maps al ako postoji mogućnost, stavija bi nekakvu bolju navigaciju... IGO8 mi je super, radija san na njoj, samo neznan da li postoji u mobilnoj varijanti.
Ne koristim nikakvu navigaciju, samo njegove Google mape koje su u njemu: navigacija mene ne zanima, nego više orijentacija u prostoru.
Dakle, dragi naši članovi, molim vas da se držite teme i da za sve ono što nije vezano uz postojeću temu otvorite novu. Hvala.