-
T-mobile ----> Tomato
Pozdrav!
Sve više ljudi vidim da se prebacuju na Tomato,ponajviše zbog cjena poziva i poruka. Tako se je frend neki dan prebacio i zadrzao stari 099 broj. Ima li jos netko takvih iskustava i što mi preporučate? Koristim Simpu tj. nemam pretplatu. Hvala.
-
Pa nema nikakve tajne! Jednostavno ako ti ne treba internet tj. najvise trosis na poruke i razgovore onda je to to!
Offtopic: Meni je samo drago da je Tomato napravljen da unisti Tele2 poceo nagrizati i do sada idilicne odnose t-mobile i VIPa (koji su do sada vecinu stvari dogovarali)! :D
-
Slazem se sa offtopicom, nego i ja sam na mukama, koristim sva 3 velika operatera i to mi je previse, kriza me steze tako da cu i ja morati nekome dati nogu hehe samo sto su sada svi navalili sa akcijama pa sam totalno izgubljeni i neodlucan.
-
Ja imam 098 broj već skoro 10 godina i do danas sam bio zadrti pobornik Simpe i 098 nacije.
Dosta sam im para dao i više mi ih je pun kufer. Bon od 50 kuna mi ne moze izdrzat niti 5 dana a ne brusim po mobu toliko da toliko para bacam. Danas sam otišao u jedno prodajno mijesto Vip-a i pokrenuo zahtjev da me se prebaci na tomato te da zadržim broj koji imam. Zadržao sam broj samo zbog toga da me ostali koji imaju moj broj mogu i dalje dobit na isti broj.
Ako nekome bude trebalo,potrebno vam je sljedeće:
Osobna iskaznica,OIB i JMBG te PUK kod SIM kartice čiji broj želite i dalje posjedovati nadalje u tomato mreži.
Dobijete novu tomato SIM karticu za 1kn i ugovor u kojem stoji da morate najmanje 3 mjeseca biti u tomato mreži. U istome se navodi i datum kada ćete biti prebačeni. Moj je konkretno 12.01.2011 od 8 do 13 sati.
Stvar funkcionira tako da ćete toga datuma ostati bez signala na staroj npr. Simpa kartici što će značiti da ste prebačeni. Tada samo izvadite svoju Simpa SIM karticu i ubacite novu gore spomenutu tomato SIM karticu i to je to.
Samo da napomenem,s tomata se možete kasnije po želji vratiti u bilo koju mrežu osim Vip-a.
Više o svemu ovdje:
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=628486
:wave: