-
Mobile Phone Tools
Neznam kak bi pametno nazvao ovaj topic. Uglavnom, još nisam instalirao crackani MPT pa još uvijek imam demo, koji mi je istekao. Kako imam brdo poruka još tamo, a nemrem pristupiti njima, jel ima neko rješenje? Ako reinstaliram program, hoću li spušiti podatke? Jel ima negdje baza podataka spremljena u folderu od programa? Anyone?
-
Kada budeš deinstalirao taj tvornički MPT pitaće te da li želiš sačuvati podatke i postavke. Imenik možeš sam extraktirati ali nije potrebno. Kada učitaš MTP 3.11 ili 3.7 sam će ti pokupiti sve podatke.
-
-
Je,vraga... Deinstalirao sam program i popušio sve poruke koje sam čuvao par godina... Niš me nije pital želim li ostaviti te podatke... PAS MATER!!! :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:
-
Moralo te je pitat,ja sam evo isto to napravio i pitao me da li zelim u potpunosti obrisat fajlove u vezi MPT.Mozda ti je ostalo negdje u folderu,pogledaj za svaki slucaj jer meni je znalo razbacat posvuda fajlove od mojih dokumenata do program filea.Ak nema onda stvarno neznam zasto te nije pitalo jel zelis obrisat sve.
-
pa reinstaliraš ovao preko triala rradit će