T-Mobile Pulse problem pri paljenu
pozdrav!
pokušavao sam staviti novi rom (android 2.2) [[u mobitelu je bilo 2.1]] u mobitel, te na odmah na početku je došlo do problema.
skinuo sam "1.5-pulse-superboot" i "1.5.2-pulse-amonrarecovery", te pokrenuo mobitel u recovery modu i kao što upute govore pokrenuo install-superboot-windows i install-recovery-windows. mobitel sam tada resetirao te se nakon toga više nije hito upaliti, poslje ekrana gdje piše Android samo je crni ekran i par puta zatreperi bijela donja crtica u gornjem desnom dijelu ekrana
nakon pokušavanja milijona načina uspio sam pokrenuti clockwork recovery te od tamo pokušao staviti 2.2 rom, ali je izbacilo pogrešku da nemože formatirai "BOOT". probao sam 1.5, ista stvar, još nekoliko romova sam skinuo ali uvijek baci error na boot. i da, moram reći da instalacija počne, te se nešto radi i nakon tog baca error
i nakon pokušavanja writeanja boota preko 1.5-pulse-superboot (mjenjao sam image-ove za boot.img) uspio sam pokrenuti mobitel, došlo je do ekrana za upisivanje PINa. utipkao sam ga, ali odmah je izbacilo pogrešku za "android.core.failure" te se mobitel nakon toga ugasi.. predpostavljam da je to zbog toga jer se instalacija za rom pokrenula i uspjela iskopirati par stvari koje nisu kompatibilne s ostalim stvarima koje su ostale
više neznam što da radim, probao sam i staviti rom nakon što boot nekim čudom proradi, ali opet izbaci error da se nemože formatirati...
nandroid backup nisam napravio jer sam u clockwork launcher ušao nakon što je boot bilo uništen... dali netko ima nandroid backup koji bi mi mogao poslati, bio bih jako zahvalan :)
e da, zaboravil sam spomenuti da onaj "december update" nisam napravio, ni sam neznam zašto... dali ga je moguće nekako pokrenuti prije bootanja, znam da ima nešto za updateanje ako se stisne "volume up, end, on" u isto vrijeme (i update je stavljen na karticu), te se prikaže poruka "preparing to update..." i nakon par sekundi piše "update failed"
molim vas, ako netko zna kako popraviti da brzo odgovori ;)