U600-problema sa flat kabelom...nakon zamjene kabela slika mi je naopako....molio bi za pomoć ako tko zna riješiti ovaj problem...hvala unapred...!!!!
Printable View
U600-problema sa flat kabelom...nakon zamjene kabela slika mi je naopako....molio bi za pomoć ako tko zna riješiti ovaj problem...hvala unapred...!!!!
Problem riješem.....
di si kupio taj kabal ja sam narucio preko ebaya ali ga jos nisam dobio proslo je vise od mjesec dana od kad je poslan
kupio sam isto na e-bay u,,,stiglo mi je točno za mjesec dana.....ali sada imam drugi problem...kada sam to uspio riješiti mobitel ne može uhvatiti mrežu...hehehh......vald i to riješim....ee da dobro pazi kako kabli stavljaš jer ja sam 3 puta rastavljo mobitel...i tek je iz 3 puta usupilo.....
nije mi jasno zasto putuje tako dugo ili uopce nece stici poslatn je 8.10 cekat cu jos pa cemo vidit, ja sam narucio kabel i sarafciger odma zajedno nadam se da bude uskoro stigao.
stigao mi kabal promjenio ali mi se sad display uopce nepali tj nema svjetla ko sa starim kablom samo svjetli tipkovnica koja nema veze sa kablom
na starom kablu pise REV 02 a na novom REV 01 sad neznam dal je tu razlika pa nezeli radit.