Evo od nedavno ili bolje rečeno od jučer igram ove igre!!
Odlične su.
Pa ako je netko nabavijo neku od navedenih molio bih vaše komentare i mišljenja o njima!!!!!!!!! :)
Printable View
Evo od nedavno ili bolje rečeno od jučer igram ove igre!!
Odlične su.
Pa ako je netko nabavijo neku od navedenih molio bih vaše komentare i mišljenja o njima!!!!!!!!! :)
koje 'ove' igre? pa samo si jednu nabrojao...
da...... ja bi uskoro trebao dobit pes4, definitivno najbolji nogomet u svemiru
da igram Winning eleven 7... to je mozda PES 3 kod vas... ovdje u americi WE8 ( PES 4 ) tek izlazi sljedece godine
ak ima zainteresiranih mogli bi i kakav turnir bacit;)
Pa vidiš mogli bi!! JA sam za! Slažem se sa floorkillom da je definitivno naj bolji nogomet! stavili su zakon detalje u igrici totalno zakon
kao naprimjer: henry trči svojim stvarnim pokretima,štucne su mu preko koljena kako ih on nosi u stvarnosti ITD,
I ispravljene su one glupe freške kod uklizavanja,pa se više nemože igrač klizati 3 m!
@floorkilla
U biti sam ja napisao još za igricu koju igram u naslovu teme ali očito nepiše
a igrica je Medal of honar;Pacific assault-Zakon grafika,dobio sam ju jučer!
da ja je imam u demo verziji, odlicna je i nabavit cu original (moh:pa)
golman je BUGovit maximalno...
inace sve 5
a jel igra napravljena bas za pc ili je isto ko i pes3 samo kopija sa plejke?
Pa neznam točno ali sam vidio da je ima za pc,ps2,xbox i još neku
u novom pes-u se vidi sudac na terenu
zato ak imaš njega imaš i pes4;)
Ja sam izbrisao tu drugu...nemožeš baš otvorit thread i da se vodi o dvije igre(osim ako su sličnog sadržaja)= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
Kada izvodite slobodni udarac pritisnite tipku select pa če te vidjeti fore!!!!!!!!
pa svaki pes je takav!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
opasan ovaj moderator... izgleda da je igrica samo na dvdu... ja je downladovo i sad nemogu da sprzim jer je 2gb iso fajl :( ja nema dvd burner
u *ebote ! koji bed.... brzo ukradi frendu dvd rezač
Evo malo novosti!! na www.pesfan.com ima za skinuti option file sa otklučenim stvarima iz pes shopa i option file za sva prava imena igrača,klubova,..itd.
Pa se poslužite!!!!!!!!
ljubi te bata
Pa znam ja šta treba!!!!!!!!!!! :thumbup:
Evo pošto se ta dva option filea nemogu koristi ti zajedno i stalno se overwritaju
našao sam riješenje:
prvi option file kopirate(onaj koji ima sva imena klubova,igrača...itd) u saveove
zatim odete na stranicu www.megagames.com i skinete trener za pes4 te ga kopirate u direktorij od pes4 i tamo ga pokrenete. U njemu ima opcija run game i to stisnete.
prethodno na treneru piše koji brojevi čemu služe pa tako u igri stisnete 3-get loads of pes points,pa tako imate 65000 pes bodova i kupite sve što vam treba iz pes shopa i saveate si trenutni option file.
To bi trebalo biti to,možete pobrisati trenera a i nemorate! :)
reklo bi se: CHEATERU ;)
Inače to igram na plejki jer mrzim konverzije.
Golman je i dalje loš, te izvođenje slobodnjaka im je svaki put sve nerealnije.
Nije baš neki napredak od prošlog. :thumbdown
Pa neka je nerealno izvođenje ali ti ne gledaš na druge detalje koji su dodani u odnosu na pes3!
@Branx
reklo bi se: uzmi što ti svijet nudi :comp:
a i to sto kazes ;)
mislim da su slobodnjaci najbolji do sad. samo probaj ih izvodit s ronaldinhom i vidjet ces o cem pricam
Instaliraj si WInISO 5 ili Nero 6 u kojem ima ImageDrive, te aplikacije emuliraju .iso fajlove, stvaraju virtualni DVD drive koji ti normalno pokrene igru ili program kao da si je ubacio na dvd-u.= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever