Zanima me sljedeće: Da li je moguće kupiti samo telefon i da li ga je moguće koristiti sa VIP-om bez otključavanja. Ako ne, da li će možda izaći sličan model za Vodafone ili nebrandiran?
Printable View
Zanima me sljedeće: Da li je moguće kupiti samo telefon i da li ga je moguće koristiti sa VIP-om bez otključavanja. Ako ne, da li će možda izaći sličan model za Vodafone ili nebrandiran?
Koliko ja znam, nije. Mislim da je T-HT dogovorio da model E398 bude samo njihov, i Božji. Kao što je VIP (tj. Vodafone) uzeo v525 i ne možeš je kupit nikako osim tako. Mada, opet... v525 = v500 + branding, tako da i nije isto.
Uglavnom, mislim da neće ići bez unlockanja.
e398 ima ugradjenu posebnu tipku za t-zones tako da je stvarno samo njihov:) iako je mobitel fora!
A može se otključati? Ako je moguće kod kuće? To znači da se nemože kupiti bez SIM kartice?
cini mi se da sam negdje na nekom stranom sajtu procitao da se moze dekodirati i da ti ta tipka ostane kao tipka za net il nesto takvoga...al nemoj me drzat za rijec
Ako je tako onda je OK, ali da li kod kuće ili kod unlockera?
eh sad....brijem da je ipak sigurnije kod unlockera:)
To vjerujem, ali me zanima da li je moguće kod kuće.
kod kuće ga možeš vjerovatno samo flashovati i flexovati a kontam da bi ti i to moglo pomoći u sređivanju tog dugmeta (seem editing i ostale điđe), ali ako ga baš hočeš otključati na vip onda ga moraš povjeriti nekom lokalnom unlockeru...
Slažem se. OK, neće trebat F/F za otključat tipku (ne obavezno), jer vjerujem da je ista fora ko i na v-seriji.= Citat =:
Izvorno postao Darian
A za otključavanje, ili unlockeru ili probat preko neta, s onim slanjem kodova.
Naravno, možeš uvijek kupit onaj "box" za otključavanje, al ako unlockaš samo jedan mob, to je malo (pre)skupa solucija...