jel se može kako snimljeni zapis bacit na zvučnik...malo je mutavo to izvedeno? a da ne govorim kakav mu je prijem, zbilja se moraš derati da bi se čulo išta na snimci
Printable View
jel se može kako snimljeni zapis bacit na zvučnik...malo je mutavo to izvedeno? a da ne govorim kakav mu je prijem, zbilja se moraš derati da bi se čulo išta na snimci
Treba samo skužit gdje snima te fileove. Mislim da se radi o onim VA fileovima onom subfolderu u /a/mobile/audio/jošnekaj (nemam kabel pri ruci). Uglanom, tamo su oni VA fileovi koji su VoiceDial zapisi. Mislim da bi neki od njih bili i te snmke (diktafon). Samo ih treba dignut s moba na PC. A moglo bi radit ako ih se kopira u /a/mobile/audio, da se puštaju i čuju ko obično zvono...
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ma odreći ću se te funkcije i dobro! nego, jesi probao povećati broj mogućih alarma!? mislim da bi se to dalo povećanjem broja onih fileova u koji on zapisuje podatke budilice
??? Nisam pojma imao da postoji limit za broj alarma. Imam samo 3 alarma, nikad mi više nije trebalo. Kaj postoji limit? Koliko?
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
šes'! ali fora je da ga određuje 6 fileova, već preodređenih, očito za upisa podataka.... kažem, mislio sam ih samo "umnožit! pa vidjet....vjerovatno i budem. nisu izveli naknadno zauzimanje memorije, u tome je fora. još je to dobro, recimo samsung ima točno određene podjele memorije po segmentima, 2Mb za melodije, 1Mb za slike i takve spike