Mene zanima imate li u planu uskoro suradnju sa prodajnim mjestima specijaliziranima za prodaju mobitela? Također me zanima kada možemo očekivati još neki mobitel u vašoj ponudi?
Printable View
Mene zanima imate li u planu uskoro suradnju sa prodajnim mjestima specijaliziranima za prodaju mobitela? Također me zanima kada možemo očekivati još neki mobitel u vašoj ponudi?
oj...
na koja specijalizirana prodajna mjesta misliš? može neki primjer? mobitela će biti. X8 je odlično prihvaćen pa oprezno biramo koji će biti sljedeći. koji ti predlažeš?
kad će biti? teško je nam je reć točno...možda par tjedana, možda par mjeseci...još se ne zna točno.
Eto danas sam u Algoritmu pokupio svoj X8 :)
Po mojem misljenju nemozete fulati sa smartphonovima. Samo se drzite Androida i bit ce super :P
vidit ćemo....ne znam jesi li nas pratio na fejsu kad je bila najava za prvi mobitel u ponudi. teško je poštivati sve želje... Neki žele mob koji je 200,300kn..tek tolko da radi. razumljivo jer ekipa želi bonbon koristiti kao drugi mob. a onda postoji i druga struja (usudio bih se reći jača) koja traži mob koji mora imati WiFi i tako te modernije fore.
zato nije loše pitati što ljudi žele... ;)
Tako je, radim u trgovini mobilnih aparata i usluga, imamo ukupno 7 prodavaonica i otvaraju se još neke. Svaki dan mi dođe nekoliko ljudi i pitaju za bonbon, ja ih bez problema uputim u vaše najbliže prodajno mjesto, ali milim da bi uz TELE, VIP, TMOBILE, TOMATO i BONBON trebao biti u našim prodajnim mjestima.
A što se tiće mobitela, x8 je pun pogodak, mislim da bi samsung i5500 bio odličan izbor za vaš slijedeći mobitel.
Super, onda ajmo ovako. Pošalji nam mail s ponudom. Da ljudi dolaze s pitanjima o bonbonu, da bi tvoja trgovina htjela prodavati također itd itd. Sve to na: bonbon@bonbon.com.hr
Ostaviš kontakt podatke pa ćemo mi proslijediti dalje da vidimo jel se može što napraviti...
Možda bi bilo dobro da se u ponudi Bonbona nađe kakav dual sim mobitel.
ja mislim da bi neophodno bilo uvesti neke podatkovne tarife... misli da u današnje vrijeme mobitel bez podatkovne tarife je poluproizvod, a ove dnevne opcije su too much i nikoga nećete privući s tim... osnovna ponuda je više nego primamljiva, a i s mobitelom ste napravili pun pogodak, tako kako bi ga upotpunili dodajte neke podatkovne tarife... moj prijedlog je npr. za 10 kn 200mb i za 25 kn 500mb!!!
takva opcija bi bila savrsena i ja bih se vjerovatno potpuno prebacila na bonbon...
Ja mislim da bi definitivno i SE c901 išao u ponudi...e sad, u njemačkoj ga se na o2 prepaid nudilo za 99 eura, kad bi na bonbon bio 700 kn definitivno bi se prodavalo!!! Ljudi još traže one starije dobre SE a pogotovo ovaj model bi bio pun pogodak. Uzmite to u obzir...nije svima do androida i touch a c901 za omjer te cijene, kvalitete i vrhunske kamere + jednostavnost i malenkost ima prednost.
jednog SE imate, sada vam treba Nokia, Samsung i HTC, mnogi korisnici preferiraju isključivo jednu marku.
definitvno bi trebao biti u ponudi HTC
Pa ako ima šanse još nabaviti c901 bi bio dobar izbor...a od novijih sada i jeftinijih nokia c6-01 bi bila interesantna!
bilo bi dobro 2,3 mid-range mobitela i 2,3 top mobitela.tako bi bilo za svakoga po nešto.
ja sam vec 4 godina na pretplati u telaca i 2 godine na pretplati u vipa.
jedva cekam da se prebacim na bonboncic kad istekne pretplata.samo da ponude neke podatkovne tarife.
ili recimo pretplatu 100hrk 1gb,0 kn unutar mreze,nesto mukte sms-ova.... :P
slažem se za nokiu, ali je to nokia sa symbian 3 pa ne mislim da je tako jeftina, možda c6-00 ima fizičku qwerty a i nije jako skup.... a za c901 stvarno ne vjerujem da se više može nabaviti...
mislim da bonbon na ovaj naćin osluškuje potrebe korisnika i da će poduzeti nešto da se njima udovolji... mislim da nitko ne traži da sve bude đaba, s osnovnom ponudom smo vrlo zadovoljni kao i sa mobitelom samo još kad bi se omogućila neka jeftina podatkovna tarifa, po mogućnosti na 3g-u a ne preko gprs-a, još prije bi privukli mogobrojne korisnike, a mislim da vam je to u interesu...
dobro misliš :)
mislim da svi operateri bace oko na ovaj forum, samo je pitanje koliko žele sudjelovati. kao što piše na našoj stranici bonbon brije na drugačiji način i nama je drago što se možemo tu pojaviti i bacit odgovor na neko pitanje a naravno da ćemo pratiti što pišete i želite.
teško je zadovoljiti sve želje (pogledajte primjere kakve mobitele ljudi žele) ali sigurno da bonbon ne misli stati s trenutnom ponudom...
c6-01 je daleko interesantniji od c6-00 a opet navodno bi trebao biti najjeftiniji od novog symbiana. a c901 forsiram jer ga imam (a opet bih ga uzeo i na bonbon definitivno) i vrhunski je a to što je bio vani na ponudi po 99 eura ljudi su grabili. Žao mi je da je taj model u nas prošao u sjeni i da niti jedan operater nije skužio da bi jeftino u prepaidu to išlo a to što ga se još po dućanima negdje nađe po 2200 kn je pretjerivanje!
Od novijih jeftinijih bi bio po mom mišljenju interesantan još i SE Yendo za veću grupu ljudi a dosta jeftin. x8 je po meni pravi odabir za prvu ponudu... samo tako dalje.
Bez podatkovnih tarifa danas a i pogotovo sa x8 modelom nema smisla...poželjno je dakle uvesti neke MB pakete.
Svakako, slažem se da podatkovni promet bi trebao imati bar jednaku važnost kao i razgovori i poruke... Ali, ovaj paket od 7 kn u kojem se dobije 300 mb i još štošta svakako vidim kao dobar početak. Možda nije idealno, ali je svakako početak. Možda kada bi se taj paket mogao potrošiti u 7 dana bi bilo bolje, ali evo...što je tu je! Kada mi zatreba više interneta na mobitelu uključiti ću paket - to će biti možda 2-3 puta mjesečno (nemogu si priuštiti svakodnevnu opciju i platiti 210 kn). Meni internet na mobitelu treba, zapravo je neophodan internet u džepu ali tu i tamo, sporadično! Ne mogu uvijek planirati kada će mi zatrebati mail, vremenska prognoza, download nečega i sl.
Ali rado bih dao 10-20 kn mjesečno za nekih 50 mb koje mogu potrošiti u mjesec dana...
Bonbon bi svakako trebao pridati važnost internet prometu - ja sam npr. ostao na tele2 mreži samo zato jer tomato nije imao pošten internet, mms i sl... Bitna je kompletna usluga. Nitko neće ići u najbolji restoran samo zato jer poslužuju odličan i jeftin biftek bez priloga, bez kruha, bez pića, bez salate... Netko možda voli i salatu! :) --> a ako hoćeš sve te dodatke dobiješ onda svega po tonu za 7 kn na dan i onda to nestigneš ni pojesti jer imaš samo sat vremena da pojedeš tonu kruha i tonu salate...
Držim fige za bonbon i definitivno prelazim na bonbon - ako ništa drugo kada se mogne prenijeti broj!
Također, da se i ja oglasim ovdje. Podržavam ideju da se uvedu podatkovni paketi, definitivno smo svi danas sa internetom u džepu, pogotovo sa mailom. Također, planiram se prebaciti, nedavno sam raskinuo ugovor sa t-mobileom.
Mislim da internet promet nebi smio biti ogranicen. Mislim, platis 20 kn, dobis 200 Mb, ne kuzim zasto ih moras potrositi u mjesec dana? Trebalo bi biti da ih imas sve dok ih ne potrosis, bilo to za 2 tjedna, 2 mjeseca ili 6 mjeseci...