Motorola CD v1.0 (edition Xmas 2004)
Dame i gospodo, prijatelji, Rimljani...
Uspio sam, tokom vremena, stavit na hrpu nekih 660 MB svega vraga za Motorolu :comp: . Ima tu i programa za PC (za komunikaciju s mobom, pa Motorolinih developer's toolsa...), ima hrpu backgrounda, MP3ca, MIDIja, svi flashevi, flexevi, monster-packovi koje imam, seem editori i slično, neki kratki tutoriali, PDF upute za v525, hexeditor...
U pravilu, sve ono što koristim, i ono što ne koristim. :deal:
Pa bih ja to bio voljan, glede Božića :xmas:, poslati zainteresiranima. Jedina stvar je da primatelj plaća poštarinu, i da mi po primitku pošiljke pošalje prazan CD.
Zainteresiranima mogu mailat i popis stvari sa CDa.
Kontakt ISKLJUČIVO na bluedevil_cd@yahoo.com
:beer: Sretan Božić!
P.S.
Glede Zagrepčana, mogli bi se i negdje na pivici naći pa pare od poštarine korisnije utrošit ;)
Šalji kao promo ili reklamni matrijal
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Kak 29 kuna? Ne može bit 29 kuna! Pitao sam lijepo u pošti i rekla mi je žena da je, citiram: "19kn70, ali napišite 20 da zaokružite". Kužiš, ja sam toliko platio poštarinu, 19.70kn, i nazad bi mi trebalo doći koliko sam napisao - 20kn.
Još me pita koza zar mi se to isplati, a ja joj velim da me niš ne košta pouzećem poslat.
Idem joj danas prebrojit rebra nogom, damn! Da ne zna jednu jedinu informaciju točno reći...
Moraš poslati kao promo ili kao reklamni matrijal samo koverta ne smije biti zaljepljena ali može biti omotana špagicom tada je poštarina samo 10 kn.
provjereno jer sam slao na taj način časopise, stripove i sl. i funkcionira.