-
[X10] 2.1 nordic flash
Pozdrav ekipa ,
Imam x10i i flasho sam nordic verziju kako bi prije dobio android 2.1 .Sve radi ko podmazano
ali ja bi htio vratit na CE3 (central europe) verziju costumized (vip hr kupljen ) . Rečeno mi je da
se može vratit i na 1.6 verziju tj flashati. Ono sto nisam znao je da gubim garanciju pa bi zato fleshao
nazad.
Tražim nekoga tko bi to mogao napraviti .
Također bi molio nekoga tko posjeduje VIP costumized ce3 verziju i ako ima malo vremena da mi uploada DB file od SE X10. File mozete naci u MY COMPUTER - PROGRAM FILES - SONY ERICSSON - UPDATE SERVICE == DB file kompletan bi mi trebao ali napominjem vip verziju ce3.
Kako naci verziju koju imate : Srednju tipku pritisnite da svijetli mobitel i sljedite ovo : Menu, Back, Back, Menu, Back, Menu, Menu, Back
Settings info ili tako nesto i tamo ce vam biti verzija i sve ostalo . Te trebam nekoga tko zna dekriptati to .
Nadam se da ima neko tko to zna ;)
-
gledaj još nisi razumio.
android 2,1 od vipa nepostoji tj. nepostoji brandirani android 2,1 za RH provajdere. imaš androide 2,1 za vodafone iz UK ili da uzmeš android2,1 od SE.
sa 2,1 na 1,6 nemožeš priječi na jednostavan način- neka me netko ispravi i uputi kako da i ja znam.
-
Razumijem ja dobro :) Nema veze s 2.1 i ja trazim 1.6 verziju rba026 ko mi moze dati db file da si uzmem software info njega jer ja nisam svoje napisao . i moze se preci s 2.1 na 1.6 :) Meni samo treba neko tko ima VIP xperia x10i i nema frkice :)
-
ah da mi imamo isti os ali različite fajlove.
android na LG i SE se različito instaliraju i imaju različite fajlove.
ha ha ha sve isto ali nije kompatibilno.
-
hm.imam ja X10 sa vipa koja je još uvijek na 1.6 nažalost.ima kakvih informacija kad će biti official update preko njih? mijenjam db file za tu informaciju :)
eh da,imam 024 verziju,ne znam jeli isti db file...
-
kako da odradim taj flesh na x10 ima li kakav link
Hvala
-
Imaš tu način kako sam to ja napravio i vratio originalan T-Com!
http://cafe.mobil.hr/threads/70029-X...559#post961559