Imam Mrak preplatničku tarifu i besplatnih 1000min od 19 do 7 ujutro. Mene zanima ako imam više razgovora od jednog, kako se to naplačuje? Šta svaki poziv se posebno naplačuje, tj. ništa pošto imam besplatno ili?
Printable View
Imam Mrak preplatničku tarifu i besplatnih 1000min od 19 do 7 ujutro. Mene zanima ako imam više razgovora od jednog, kako se to naplačuje? Šta svaki poziv se posebno naplačuje, tj. ništa pošto imam besplatno ili?
Što nije jasno? Barem kod T-Mobilea sve lijepo piše... Svaki pojedini razgovor se naplati 0,58 kn. Ako imaš 50 razgovora mjesečno, to je 50 x 0,58 = 29 kn.= Citat =:
U mjesečnu naknadu uključeno je 1000 besplatnih minuta razgovora unutar T-Mobile HR mreže nakon 1. minute. Prva minuta razgovora naplaćuje se 0,58 kn.
Znaci za sve pozive placam samo prvu minutu i to je to?
Da. (deset znakova)
Ne zelim bezveze otvarat novu temu, pa cu tu pitanje postaviti... Kako da provjerim koliko jos minuta imam preostalo?
Stanje na 0110 (ali u mrak tarifi, mislim da to NIJE moguce).
Može i tako, a može i preko portala Moj.T-Mobile.hr.
Ono prvo nije moguce.
A ovo drugo, di se prvo trebam regat?
U poruci ne piše koliko je potrošeno minuta? Što uopće piše?
https://mojt-mobile.t.ht.hr/Registracija.aspx
Pise kolko si potrosio MB u Mrak tarifi, i ako imas aktiviranu Mrak opciju, onda pise kolko ima preostalih minuta..
Ugl. Ne naplacuje mi se samo jedan poziv, ostali se svi naplacuju.... To sam skuzio kad sam dobio 2 racuna... Inace su mi bili maksimalno 100kn, a sada 400kn :)
Provjeri to sa Službom za korisnike, možda je greška. Ako nema nigdje istaknuto da se obračunava ikako drugačije od obračuna tolikog broja zasebnih poziva, onda se možeš žaliti. Jedino što ti može remetiti računicu je to što ako imaš grupu od 5 ljudi (ti si 6.) i pričaš 20 minuta, ukupno si potrošio 100 minuta, pa si možda potrošio paket.