Nakon sto sam syncao svoj iPhone htio sam neke slike staviti na mob preko iTunsea i prvi folder je sasvim ok syncao ali onda nakon sto sam drugi izabrao pitao me je dali zelim obrisati svih 40 aplikacija. Kako da sprijecim da ne obrise sve?
Printable View
Nakon sto sam syncao svoj iPhone htio sam neke slike staviti na mob preko iTunsea i prvi folder je sasvim ok syncao ali onda nakon sto sam drugi izabrao pitao me je dali zelim obrisati svih 40 aplikacija. Kako da sprijecim da ne obrise sve?
odi u itunes i u izborniku odes na mobitel i onda gore u tabovima na applications....pogledaj dal ti je kod svih aplikacija stavljena kvacica
Ali vecina aplikacija su sa "trznice" a ne iz marketa :D Ja mislim da je tu problem haha
Nitko ne zna?
desni klik na ime mobitela i "transfer purchases". Probaj tako
kolko sam shvatio dugo nisi syncao iphone s kompom a sve si skidao s moba... to je slučaj smao kod toga...zato što ti iphone želi napraviti back up a ti u tom back up-u nemaš te aplikacije... kao što je rekao imaticx transferaj pa sync pa back up...ja to obavim jednom tjedno i onda sam miran :)