-
Forum i RSS???
...evo mene sa jednom pametnom...
Pošto sam malo proučio "materiju" (te aktivirao RSS na NOSF forumu) dođoh na zamisao da se nešto slično postavi i ovdje (naravno ako se da)...
Mislim da bi ovo dosta ispalo zanimljivo a i korisno...
Naravno ovo bi se moglo izvesti i na Mobilovim stranicama (što mi se čini još poželjnijim pošto nema toliko novih stvari kao na forumu)...
Vaša mišljenja?
-
Koji je to NOSF forum?
Treba samo vidjeti može li se to složiti na vbulletinu...
-
-
ma to je pretplata na određene vijesti
koje ti se pojavljuju u donjem desnom kutu
kad dođeš na web page koji ga podržava
i naravno ako koristiš firefox
-
RSS iliti Really Simple Sindication, korisna stvarčica... Ne moraš imati Firefox, navodno Opera ima i bolju podršku, postoje i standalone RSS agregatori, mogu ti iščupati neki link ako ti treba...
-
To bi trebalo isprogramirati jel sumnjam da vB ima to u sebi
-
...mislim da postoji dodatak za vB...
Ovo bi bilo korisnije za Mobil-ovu stranicu...
Pošto se radi o XML-u mislim da ne bi bilo poteškoća...
-
-
ideja je zgodna, kad ćemo joker ili ja imati vremena se pozabaviti time, mogli bismo staviti.... ne mogu reći kad će to biti :(
-
nisam se bas previse igrao sa time, aktivirao sam opciju rss, pogledao sam u programu Feedreader i ok izgleda... valjda je to to... neznam kako to u operi izgleda ili u nekom drugom programu... meni to netreba ;))))
adresa rss-a je http://cafe.mobil.hr/external.php pa ko oce neka se igra, pa nek mi javi cemu to sluzi ;)
-
E super. Ja sam tu foru napravio sa vijestima na mojim stranicama. I lijepo izgleda
-
...zahvaljujem...
Na ovaj način vidim kad ima novih postova ( a ljen sam pokretati isti preko browser-a a i lakše se sakrije Feed reader ;))...
-
ne kužim kaj sad s tim, kak to funkcionira? jel trebam kakvu ekstenziju za to?
-
...skini feedreader (free je)...
...i usput ne radi ponovo - skinuo je samo stare stvari dok novih nema...
-
koja je zadnja verzija feedreadera? koliko je to teško (u MB)?
-
...ver. 2.7 build 646 - 1469 KB...
http://sourceforge.net/project/showf...group_id=70179
pa ako te zanima...
-