helloouu.. :) zanima me koja je razlika blackberry-a storm, bolda i curve??? Molim hitan odgovor..
Printable View
helloouu.. :) zanima me koja je razlika blackberry-a storm, bolda i curve??? Molim hitan odgovor..
Unaprijed se ispričavam za predstojeći (u nedostatku bolje riječi) rant.
Gore postavljeno pitanje tipičan je primjer da nas neke stvari potpuno pogrešno uče od malena npr. "Nema glupih pitanja" je najobičnija LAŽ, Ima, ima i to jako jako glupih pitanja. Ovo možda nije na vrhu top liste, ali definitivno spada u kategoriju glupih pitanja.
Poštovanom forumašu se ispričavam ako se nađe uvrijeđen mojom konstatacijom da je gornje pitanje glupo, ali umjesto da je potrošio vrijeme koje je potrebno za (i) registraciju na ovom forumu, (ii) ostavljanje podataka, (iii) primanje potvrde mailom, pa (iv) kliktanje na link, (v) pisanje ovog posta (uz napomenu "Molim hitan odgovor.."), mogao je jednostavno dio svog posta iskoristiti za ovo http://tinyurl.com/3y9e6rd
Prvi link daje puno više informacija u roku od 10 sekundi, nego što je ovdje dobio u više od 16 sati od vremena postavljanja posta.
Sad konačno da prekinem svoj nenormalni ispad i napišem kratak odgovor.
1. Bold je (iako ima više uređaja koji se zovu Bold) komercijalni naziv za high end Blackberry telefone. Od tri navedena Bold u pravilu ima najbolje karakteristike (osim primjerice rezolucija ekrana) pa tako i model 9000 i 9700 imaju 3G, odličan ekran, najnoviju verziju software-a, najbolju tipkovnicu, (fake) kožu na poleđini itd.
2. Curve je "mlađi brat" Bolda i u mnogo detalja jednako dobar kao i Bold, ali tržišno je od samog RIM-a postavljen kao jeftiniji uređaj od Bolda, pa time i nešto slabijih karakteristika.
3. Storm je prvi i za sad jedini BB koji nema fizičku tipkovnicu, već samo touchkey tipkovnicu, odnosno virtualne tipke na ekranu. Također jako dobar uređaj koji je nekako se čini odgovor BB-a na iPhone.
Znam da moj odgovor možda nije potpun, ali ako vas još nešto konkretno zanima slobodno pitajte i forumaši (koji znaju više od mene) će odgovoriti. Samo molim da sljedeće pitanje ne bude "Koji od ta tri da kupim?"
Pozdrav