-
iPhone iz USA
Pozdrav!
Imam poznanika koji nabavlja Iphone iz USA, radi to već duže vremena. Cijena je povoljna s obzirom da su mobiteli skroz novi.
On mi tvrdi da uređaj ima 2 godine garancije koju je moguće ostvariti u bilo kojem Apple store-u u svijetu. Rekao mi je da postoji u HR 4 dučana koji priznaju tu garanciju. Zanima me da li je to istina ili ne?
Također me zanima jer mi neki ljudi tvrde da je mobitel radi na američku mrežu, da li to znači da neće moći raditi na našu mrežu i ako se mora odključavati da li se time gubi garancija, ako uopće vrijedi u HR?
Hvala na odgovoru!
-
tebi ce raditi jedino ako ga odkljucas,a posto za 4-ku jos nije izasao unlock nemozes ga koristiti u RH.. ovo za garanciju nisam siguran pa ti necu niti odgovarati..
-
sorry nisam napisao, riječ je o 3gs-u
-
Iphone 4 se ne moze jos otkljucati, a garancija ne vrijedi. Trgovine priznaju garanciju samo od ipodova, iphone ne. A iphone ima 1 god garancije
-
ja sam zvao prije nekih par mjeseci istyle ako se nevaram, garancija nije 2 godine već isto godinu dana i priznaju garanciju ukoliko se priloži originalni račun uz njega, takav odgovor sam dobio.
@rkoren5 nebi ti bilo zgorega nazvat istyle, apcom pa provjeriti još jednom sa njima
-
Ja cu napraviti istu stvar, kada vec kupujes iphone reci nek ti kupi at&t sim, onda dok ga dobis upalis mob s at&t karticom i samo ga jailbreakas. onda bi trebalo radit sa svima karticama.
-
oni koji su to malo bolje proucili...imam jedno pitanje pa moze odgovor i na PM...
koliko znam cijena iPhone-a 4 je 300$ na pretplati na AT&T, koliko dodje raskid tog ugovora/pretplate s tom mrezom...a da ostane kartica pa da se on uredno unlocka...
-
Iphone se moze kupiti bez ugovora u applu za 600$ , samo naravno zakljucan na AT&T, pa se onda preko jailbreaka unlocka.
-
Preko JB se ne unlocka, unlock se radi posebnim programom. Samim JB-om, telefon nije unlockan.
-
Nisam znala, ali ima post gore kako ga unlockati, tako da..
-
Baseband od 4.1 softa se još nemože unlockat.