-
forum pretrazivanje
poz......
u 90% slucaja na postavljeno pitanje se odgovara "koristi trazilicu bla bla"
Kak da je itko koristi kad ona izbacuje svakakve, da ne kazem gluposti.
Ja npr. napisem "android igre" a on kao rezultate pretrazivanja izbaci naslove sljedecih tema "Sta sad radite? vol II" , " [Samsung I7500]-Galaxy- testovi, fotografije, " , " [T-Mobile Pulse] najava, info, slike...", isto tako npr sa "desire tmobile postavke" izadu sljedece teme "[HTC Hero/T-Mobile G2 Touch] najava, " , "VIPnet - ponuda mobitela" , "iPhone - pitanja i odgovori"
I TAKO DALJE.. mislim pa kako itko moze tako nac nesto na forumu ;S
ovo se nekako treba rjesit..
ili malo organizirajte neke djelove foruma ili stavite stavite neku normalniju trazilicu..
NHF
-
Istina, forumska trazilica ponekad nije najsretnije rjesenje, no zato vec dosta dugo postoji Google custom search koji cesto pomogne.
"Stavite drugu trazilicu"? To si rekao kao da se trazilica moze po volji mijenjati...
Vjerojatno se ova postojeca moze malo customizirati i dotjerati, ali to je to.
-
U naprednoj tražilici jel tražiš preko "Single Content type" ili "Multiple"? Vjerojatno preko multiple.
Odaberi single i onda biraj što želiš tražiti, kako, samo prve postove, nazive tema....
-
-
...uf to nisam znao ni ja, osim da tražilica nije najbolje riješena. Ona bi trebala biti jednostavna i to je njena poanta.
Druga stvar kada se traži određeni pojam (riječ) al' za općento kao iz pervog posta... :sos: