Da li je moguce vidjeti spremljeni pass? mislim to mora biti zapisano negdje u nekom filu...imam JB tako da mogu vidjet sve directoryi filove.
Printable View
Da li je moguce vidjeti spremljeni pass? mislim to mora biti zapisano negdje u nekom filu...imam JB tako da mogu vidjet sve directoryi filove.
var/wireless/library/logs
barem ja tako vidim svoju preko iphone foldersa
a dal tko zna kako preko iwep-a vidjet lozinku od nekog kome želiš se spojit na wireless..preko i wep-a mi pokaže koje sve hvata iphone i onda kad stisnem neku onda mi pokaže da je lozinka spremljena na clipboard..a ja taj clipboard nemrem nikak nač da se probam nekom spojit na ruter
ali kud da tocno gleda,? sorry ak sam glup al ne vidim ga nigdje :D
sve kaj imam je ovo
http://slike.hr/slike-male/i/img0465_a1a40.png
pa datoteku txt otvoriš.. neče ti pisat samo šifra nego neke nebuloze pa između toga šifra..tako je barem moja tu pa mislim da i ostalima je tako...btw ja to otvaram preko kompa preko programa iphone foldersa...preko toga možeš apsulutno vidjet sve na iphonu i brisat npr mape nepotrebne iz navigacija i slično...stavljat melodije direktno u iphone za zvonjavu moba( nisu odvojene kao preko itunesa) jedino kaj nisam još našao kako da si stavim svoju melodiju za poruku...nisam si napao ništ pametno u cydia.noj ponudi
ovo pise...
Version=3
IncidentIdentifier=53CAA02C-B30A-4129-9314-D8CBAA8D2F2E
Date=2010-10-03;AP=8A306;BB=05.13.04;Model=N88AP;Machine=iPhone 2,1
kaj je tocno sifra xD
evo onda za tebe http://www.funkyspacemonkey.com/howt...hone-sms-tones
neznam da li sam dobro razumio ali ako tražiš password sa nekog rutera na kojem si več bio onda ja koristim program "WIFiPass" ... znači zapisuje sve passworde koje si ručno upisao ...
da to je to...samo sam ja tebe krivo razumio pa nikad nisam probo do sad :) ja sam mislio da to radi samo za passove unesene nakon instalacije ali prikazuje i se prosle
Skinite sa Cydie WiFi Passwords, app iz kojeg možete isčitati sve passworde za mreže na koje ste se ikad spajali sa ajfona..