Imam malo iritantran problem...naime iako sam složio kao default connection type "Disk drive", kad prikopčam mob na komp ništa se ne događa. Mob vidim da se puni al to je to. Ima li tko kakvu ideju?
Printable View
Imam malo iritantran problem...naime iako sam složio kao default connection type "Disk drive", kad prikopčam mob na komp ništa se ne događa. Mob vidim da se puni al to je to. Ima li tko kakvu ideju?
...a da napišeš koje računalo imaš, koji OS, imaš li još koji program za mobitel instaliran na računalu...mislim, htio bi da pomognemo a napisao samo "imam mobitel i problem"...
Neznam dali bi pomoglo, ali jesi instalirao drivere za mobitel?
Da ti nije upaljen debuging mode u settings - applications - development?
Kad ga spojiš na mob, otvori notificatione, klikni na usb poruku, odaberi disk drive i potvrdi s onom tipkom na dnu.
Probaj drugi usb port, driveri ti ne trebaju za disk drive opciju.
Do kompa nebih rekao da je, jer ni Arch ni Windows 7 ne reagiraju i ne prikazuju ga a do prije par dana normalno je stvar funkcionirala. Debug mode je isključen, po mobu nije ništa prčkano previše osim instalirano par aplikacija, nije rootan,modan...stock ko stock. Kad ga priključim na komp ništa se ne događa, lsusb ga ne lista tak da...wtf?
isto i kod mene, odjednom vise nesljaka.....
Bilo je do kabla...čini se da je neka jeftinjara, kupio metar Bandridge-a za 45kn i radi opet kak treba.