Imam ponudu da mijenjam iphone za touch hd uz njegovu neku doplatu. Pa me zanima dal da mijenjam, win 6.5 mi se cini ok gore, samo neznam kakvi mu je TS ? što preporučate
Printable View
Imam ponudu da mijenjam iphone za touch hd uz njegovu neku doplatu. Pa me zanima dal da mijenjam, win 6.5 mi se cini ok gore, samo neznam kakvi mu je TS ? što preporučate
Paaa, iPhone 3G je već lagano zastarjeli model, dok je htc hd još uvijek aktualan. No, ja se osobno nikada ne bih s iOS-a spuštao na Windows Mobile, doduše HTC HD uspješno može vrtit Android OS koliko čujem, tako da valja razmislit o ponudi...
Neznam kak wm stoji sa aplikacijama, ali nisam bas neki zahtjevan koristnik. Imam na iphone kojih 15-estak aplikacija. Gledam 6.5 i bas mi fora izgleda (malo za promjenu) jedino mi se nesviđa to što neki pišu da TS nije dobar, moze li tko to potvrditi ? Kak stoji wm sa aplikacijama? na symbianu sam morao potpisavati, na iOS-u jailbrakeat, kak ise na windowsu? Također mi se sviđa što se modu romovi mijenjati i jos ako ide android gore to je dodatni plus
WM odlično stoji s aplikacijama. Što se tiče ekrana nije da sam imao ijednog ali koliki sam dojam stekao iPhone je tu jači (fluidniji). Ja bi mjenjao ali ako ideš iz fore neznam dali će ti se WM svidjeti?
I još nešto - provjeri koliko je Win6.5 brz/spor na HD-u. HD ima procesor od 528MHz, što je isto kao i na Xperiji X2 i mogu reći da je mob dosta spor. Bez obzira što se radi o iPhoneu 3G, mislim da je brži. No, ako želiš promijenu, onda mijenjaj, pogotovo ak je doplata OK!
a kaj mislite o HTC Hero-u? Pikiram njega, cini mi se ok. Nisam jos imao androida, kakav je on u odnosu na 3g. Ako je netko imao obadva molio bih da napiše dojmove :)
Definitivno bolji naspram 3g-a. O Heru se dosta pričalo tu u usporedbama i u HTC Android podforumu pa si pogledaj to.
Hero je inače odabran za mob 2009. godine(bar po nekim stranicama :klap:).