tarifa za obitelj - prevara
Nevjerojatno kako je jedna od najpovoljnijih tarifa postala najnepovoljnija.
Ja trenutno imam flex obitelj 500 sa tri člana.
Prvo su (kao i svi operateri) uveli prvu obračunsku jedinicu 60sec. I moram priznat da se to i osjetilo na mom računu. A da ne govorim kako mi sad puno češće puca veza nakon prvih par sekundi.
Dobro, barem su ostavili kasnije 1 sec kao obračunsku jedinicu.
Ali sa ovom novom tarifom su krenuli tri koraka naprijed.
Pod maskom jeftinijih impulsa zamaskirali su uključenje 25 lipa što prije nije bilo , pa se mora cijena prvog impulsa povečati za taj iznos. Obračunska jedinica više nije 1 sec već 30 sec. Rezultat je da ako je razgovor krači od 2 minute podjednak ili skuplji.
U novoj tarifi više nema besplatnih vikend minuta ( u mom slučaju značajnih 500 min).
Također su ukinuti frends brojevi ( 2 po članu).
Ono što je još apsurd je to da je flex team za poslovne korisnike ( koji je pandan flex obitelji) ostao isti plus što su mu impulsi jeftiniji (usporedba za 500 kn pretplate) i što su uključili 100 mb po članu . Taj iznos bi mene u flex obitelji koštao 25 kn po članu (75 kn ukupno). Znači da za iste novce poslovni pretplatnici mogu više razgovarat i surfat za razliku od privatnih pretplatnika !!!!????????
A najbolje kad ti tmobile službenici onako kažu da je to povoljnija tarifa u odnosu na staru ??????