Pokušavam već pola sata pronaći način kako prebaciti video uradak sa svoje E72 na drugi mobitel.
E72 u postavkama ili opcijama uopće nema mogućnost "Šalji".
Što raditi?
Pokušavam već pola sata pronaći način kako prebaciti video uradak sa svoje E72 na drugi mobitel.
E72 u postavkama ili opcijama uopće nema mogućnost "Šalji".
Što raditi?
A iz onog ugrađenog file managera? Ili neki 3rd party manager, nebitno. Uglavnom, mora biti :) E71 je to mogla.
@xlr, hvala, može JEDINO putem tog Upravitelja datoteka, inače teško im je bilo staviti to kao opciju u Postavkama samog video isječka.
Bože, koja neugodnost bi bila da sam negdje vani i da me netko zamolio da prebacim video. Ono, imam mrgu od mobitela (smartphone), a ne može slati...
Uglavnom, da se razumijemo, pod onim gore da je to i E71 mogla - mislio sam na file sharing kroz upravitelja datoteka ili neki drugi file manager. Ne sjećam se kako je i da li je mogla to obaviti na način koji si ti opisao. Pa eto.. Bitno da nekako radi, šta ćeš ;)
...a da probaš ući: Galerija -> Slike -> odeš na snimljeni video, postavke i Šalji -> bluetooth...jer ni ja u e52 nemam unutar video djela opciju šalji...
ni 6220c ni n86 nemogu slat iz video djela nego galerija fotografije