Pozdrav, imam jedno pocetnicko pitanje. Sto moram uciniti kad se zelim spojiti na internet na mjesta gdje nije wi fi? Nigdje ne mogu naci kako da ukljucim 3G. Hvala
Printable View
Pozdrav, imam jedno pocetnicko pitanje. Sto moram uciniti kad se zelim spojiti na internet na mjesta gdje nije wi fi? Nigdje ne mogu naci kako da ukljucim 3G. Hvala
Ako je kao na HTC-u ondatrebaš u Wireless and Network settings-Mobile Network Settings napravit APN(Access point name) za svoju mrežu. Postavke za net za određenu mrežu imaju na forumu već.
Hvala na odgovoru:) Di mogu naci te postavke?
Evo, ja imam 2 pitanja vezana uz SGS (Galaxy S). Jedno je vezano uz 3G pa da ne pokrećem novi topic, budem se to nadovezao :)
Prvo pitanje je da li postoji neki programčić ili nešto gdje mogu lagano isključiti mobilni internet? Ovako svaki put kad nemam wi-fi signala, mobitel mi se odmah spaja na mobilni Internet što nije baš poželjno. Barem ne uvijek... Vidio sam raznih programčića tipa APNDroid (ili nešto slično, ne mogu se sad točno sjetiti) ali imam osjećaj da su napravljeni za neki drugi mobitel jer meni jednostavno ne rade. Instaliram ga, hoću isključiti mobilni Internet i ništa. Ili se program smrzne ili Internet i dalje radi iako je wi-fi isključen.
E sad, drugo pitanje je vezano uz MMS. Koristim Tele2 i upisao sam postavke i za mobilni Internet (koji radi kao što vidite) i za MMS ali jednostavno mi ne želi poslati MMS. Kad ga hoću poslati, samo piše "Slanje..." i tako stoji. Nikad ga ne pošalje...
Hvala na info. Pronasao sam i jedan meni osobno bolji od Juice Defendera, a zove se BatteryFu. Kod Juice Defendera mi se ne svidja sto je dosta stvari onemoguceno jer su dostupne samo uz placenu verziju programa. Ovaj BatteryFu je bas skroz OK. Isto sam ga pronasao na Marketu.
A kad sam vec kod Marketa, jel zna netko kako se tamo podesi da se prikazuju aplikacije koje treba platiti? Nije da bas jako zelim placati za aplikacije ali me bas zanima...