-
DVR player
Pozdrav društvo!
Čudi me što nitko još nije ovakvo što postao.
Kako se je pojavilo famozno digitalno doba,u opticaj su došli jednako famozni DVB-T prijemnici s mogućnošću snimanja na USB friendly uređaje poput USB stickova ili prijenosnih tvrdih diskova. Tako ja ponekad snimim nešto što me zanima,i taj nesretni format mogu gledat isključivo putem svog Strong SRT5203 prijemnika. Na računalu to nije slučaj,jer na netu niti jedan player za .dvr fajlove u čijem formatu moj prijemnik snima video sadržaje ne postoji. Našao sam nakon mukotrpnog kopanja jedan converter s kojim taj .dvr format mogu konvertitat u nešto "gledljivo" na računalu. Za konvertiranje koristim AVS Video converter 6.4.1.416.
To je jako kilav i dosadan proces za npr. jednu seriju od 45 minuta dovest u stanje gledljivosti na računalu jer programi koji to rade sporo konvertiraju a pogotovo kad se radi i datotekama od 3 i više GB.
Ima li netko jednostavniju šemu od svega ovog? Hvala.
-
Paaaa, ja sam kupio USB digitalni prijemnik za komp i sve se snima u .mpg formatu i čini mi se kao puno jednostavnije rješenje od tolikog čekanja na konvertere da naprave svoje kako bi mogao pogledat snimku drugdje osim preko uređaja kojim je snimljeno.
-
Jasno je to,i taj USB prijemnik i ja namjeravam kupit,al me ovo muči... ;)
-
A Media Player Classic, SPlayer, KMPlayer, GOM Player i VLC Player ga ne kuže? Možeš li staviti screen shot iz GSpota da vidimo što se krije iza DVR nastavka? Čudno mi je jer i ja imam Strong SRT8110 i normalno sam gledao to što sam snimio, ali blage veze nemam koji nastavak je bio...
-
BS player,GOM,MPC,WMP,VLS i ostala ekipa nula bodova. VLC ima neke naznake ali zapinje i imam samo vrh slike videa na dvije sekunde...
http://i52.tinypic.com/2960kfl.jpg
-
Uploadaj negdje par sekundi videa pa ćemo vidjeti što se može napraviti...
-
Bog te mazo,3-4 sekunde skoro 4 MB :banme:
Evo ti pa se igraj :belj:
http://rapidshare.com/files/418494741/dvr.zip
EDIT: Konvertiram u AVI ovih par sekundi za cas i ko zmaj bude snimka,samo kad je neki film ima da izbečim oči dok ne završi... :cry:
-
Ovako, od playera imam MPCHC i WMP i ne trzaju. Datoteka je inače pridružena WMC-u, ali ne otvara se, valjda jer nema odgovarajući codec. Od ostalih video programa imam MPEG Video Wizard koji datoteku bez problema prepozna, može se odmah gledati i u MPEG-2 konvertira gotovo trenutno. Ako nađem bolje rješenje, javim se...
-
Konvertira trenutno male fileove kao ovaj od 3 MB,al npr. neku vecer stavim snimit Housea i ako ga hocu npr. odrezat da ostane samo serija valja se izubijat za ga konvertirat pa za izrezat jer je težak 3 GB i sastoji se od 3 dijela... :cry:
-
Pa ne moraš tako raditi. Učitaj ga u MPEG Video Wizard, odreži što ti ne treba i snimi u MPEG-2... Program je mal, dosta jednostavan, ali i moćan.
-
@domy_os Ovo je odlično. Riješio si mi problem prije nego sam uopće bio svjestan da ga imam.