Kad odradim kako je navedeno u tutorijalu prikaže mi se onaj crveni trokut s uskličnikom (ispod je slika mob-a) i tako stoji. Moram izvaditi bateriju da ga vratim u život?!
Rutao sam mob čim sam ga dobio tamo negdje u 7 mjesecu
Printable View
Kad odradim kako je navedeno u tutorijalu prikaže mi se onaj crveni trokut s uskličnikom (ispod je slika mob-a) i tako stoji. Moram izvaditi bateriju da ga vratim u život?!
Rutao sam mob čim sam ga dobio tamo negdje u 7 mjesecu
hboot 0.75
amoled
prvu koja je bila dostupna tamo negdje u 7 mjesecu (s gold cardom iako je bilo nepotrebno)
Hvala na quick odgovoru
Probaj preko Linux tutoriala za rootanje mobitela.
hint
Ako si rootao u 7. mjesecu, to je bio onaj stari tutorial. Probaj ovo što ti je Cionn dao ili baci oko na nove tutoriale:
http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...roid-ROM-flash...
Ti pratiš sve vezano za hboot 0.80.
Evo skidam onaj Unrevoked za Linux ali trenutno zbog nekog bug-a 3 nije dostupna za download već nude verziju 2. Mogu li s ovom verzijom uspješno obaviti posao na opisan način iz tutorijala?
Nisam 100% siguran kako radi v2 pa ti ne mogu ništa preporučiti.
Unrevoked zadnjih tjedan dana radi na v3.2 (zadnja aktualna prema kojoj je pisan tutorial je bila 3.1 i nije mi jasno zašto je uklonjena). v3.2 je povučena zbog nekih problema i uskoro se očekuje da će opet biti dostupna. Probat ću vidjeti imam li negdje otprije sejvanu v3.1 pa je uploadam...
Hvala, evo uspjelo je!
Nakon prvog puta gdje je pisala poruka "Comunnication with the phone was interupted, try again" iz drugoga je sve prošlo OK.
Hvala
Čitajući changelog vidim da je taj error riješen u v3.1.
Drago mi je da si uspio, a ja sam upravo našao Unrevoked 3.1 među svojim fajlovima pa ću je uploadati u tutorial :)
edit: čekaj, tamo nema link za 2.0, samo za 3.14 a to je zadnja nova verzija?
edit2: moje preporuke su ti u mom sigu ;)
Ajd znam da je OT, al preporuči mi radio i custom ROM (sa Sensom) koji koristiš a da si zadovoljan (može linkovi za download oba) Hvala
Trenutno radim nandroid backup pa ti javim. Kad sam ušau u recovery nisam imao opciju nandroid, nego sam otišao pod 'backup and restore' i tamo mi je u naslovu pisalo 'Nandroid'. Odabrao sam backup (ćini mi se) i sad evo radi backup
Evo backup gotov, ponovo u recovery konzoli i piše 'ClockworkMod Recovery v2.5.0.7'
Znači v3.14 koju si skinuo je dobra i donosi novi cmod. Kewl :) Tnx za info!
Ako te zanima šta vezano za romove i sl, imaš sticky temu o tome. Vezano za rootanje i tutoriale, najbolje da pitaš u temi s tutorialima (otvorena je za pitanja).