-
Elm Wifi file transfer
Jucer sjeo Elmač.
Mobac je spojen na kucnu wifi mrežu, u jednom trenutku igranja s podacima i ostalim stvarima za mob primjetio sam da pod "Network", znaci listi kompova u lokalnoj mrezi imam i novi mob te sam kartici i internoj memoriji pristupio kao i svakom drugom racunalu unutar kucne mreze. Da li je ovo nekakva greska i/ili samo moram nesto upaliti negdje prije nego zelim pristupiti mobitelu na ovaj nacin.
Sada mi javlja: Cannot access, network path not found.
Znam da mi je na mobu iskocilo nesto tipa "remote access" i/ili tako nesto isto kao dok bi se na stari k530i spojio preko bluetootha.
p.s. internet putem wifi-ja radi uredno, isto tako mobitelu mogu pristupiti putem wmp
p.s.s. radi se on win7
Edit. molim moderatora da prebaci u odgovarajucu temu, bilo otvoreno puno tabova i u krivom lupio reply.
Edit 2: bio kod frenda, radilo sve 5, imamo isti ruter, gotovo indenticne postavke u samom ruteru, tak da nije do toga, naimep rimjetio sam da kod mene ne pokrene svaki put "File transfer app" any solutions?
Edit 3: problem bio u enkripciji, sa wep key 64 bitnom fino mogu pristupit na mob ko i na svaki komp na mreži...
-
Hmm.
Onda zatvaram.
:tclosed: