http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley.html
Printable View
Po meni nije loše, je da je poziv 89 lp, ali kad uzmemo obračunsku jedinicu 15 sec. i nepostojanje naknade za uspostavu poziva od 25 lp, sve u svemu OK
Znaci:
- sms (unutar Hr.) 0kn
- internet (do 150Mb) 0kn
- razgovor 0,89kn
- nema uspostave poziva
- obracunska jedinica 15 sek.
- mora se svaki mjesec nadoplatiti 100kn da bi vrijedile ove cijene!
Nije lose, dobro izbalansirano! (krokan je bio brzi :))
Ovo je ludilo tarifa za sve koji vole sms-at. Troše 100kn mjesečno, tih 100kn potroše na pozive, a sms-ju kolko ih volja... Jako zanimljivo, o internet prometu da i ne govorim...
Odlicna tarifa, ali ne znam na sto da potrosim tih 100kn ako imam besplatan net i sms-ove
@tiki
Morat ces ili trositi vise interneta, preko 150Mb onda ces i placati ili ces morati i zvati nekoga! :)
Ta tarifa traje samo 2 mjeseca i uključuje 2000 SMS poruka.
Evo detaljnije:
http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3703
...dostupna je za aktivaciju i korištenje do 31. listopada 2010.
Mislim da je ovo koristenje greska jer nema smisla da traje samo dva mjeseca!!!
Uvijek tak napišu, ali 99% je vjerojatno da će ostavit onima koji je aktiviraju, čak i kad bi ukinuli tarifu, ali teško da će se to dogoditi.
"3. Tarifa i Pogodnosti iz tocke 5 ovih Uvjeta korištenja dostupni su za aktivaciju u promotivnom
razdoblju od 02. rujna do 31. listopada 2010. godine. Po proteku navedenog razdoblja isti ce biti
automatski deaktivirani, te ce Korisnik nastaviti koristiti Osnovnu tarifu
sukladno tocki 9 Uvjeta korištenja."
Po onome sto kazu ta tarifa je promotivna i traje 2 mjeseca...al opet...dobro je, isplati se....
Ja sam sada na osnovnoj knockout tarifi, kako da predjem na ovu?
# poslati aktivacijsku SMS poruku SMILEY na broj 888
# nadoplatiti račun bonom od minimalno 100 kuna
http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley.html
Ekstra ponuda od Tele2 :) neznam sta mogu jos bolje osim da ovu tarifu zadrze i nakon promo akcije.
upravo to i mene "brine" :) al kako sam zakleti sms-ač,ovo mi je feenomenalno,i sad cu ici u vip da me bace na bonove pa u tele promijenit broj..
ja sam sve procitao i nisam nasao ogranicenje sms-a,netko napisao 2000,to je mjesecno?
a drugo,zanima me ako ja prebacim broj,znaci ako nadoplatim sa 50 bonom i dobim 50, sa tih 100 ja ne mogu aktivirat tu novu tarifu? mora bas biti cijeli bon od 100? (znam da je da al da pitam) :D
"Kako promijeniti tarifu?
Postojeći Tele2 pretplatnici mogu promijeniti tarifu isključivo u Tele2 centru ili na Tele2 ovlaštenim prodajnim mjestima. Sve mogućnosti mijenjanja tarifa obzirom na obvezno trajanje ugovora i visinu minimlane mjesečne pogledajte na stranici Promjena tarife. Cijena prve promjene u jednoj godini je besplatna, a svaka sljedeća se naplaćuje 40 kuna."
Evo kvake jedne... znači, po onome što piše. Ova tarifa je aktivna samo 2 mjeseca. Trenutno recimo imam tarifu slike i slova aktiviranu prije 9 mjeseci i ako sada aktiviram SMILEY to će me koštati 40kn...nakon isteka 2 mjeseca vraća me na osnovnu tarifu koja mi ne odgovara pa ću opet htjeti prijeć na Slike i slova što će me opet koštati dodatnih 40kn...znači u startu gubim 80kn ako će ta tarifa trajat samo 2 mjeseca. hmmm...
Da, 'najmanje' bon od 100kn. A i da bude 2000 poruka, to je prosjek oko 70 poruka dnevno wtf pa sta bi ljudi htjeli vise, daj da vidim tko to salje toliko poruka (2000) mjesecno.
Vrlo zanimljiva tarifa! Nadam se da će je Tele2 držati na životu i dulje od najavljenog... K tome, činjenica da nema uspostave poziva omogućava i dodatnu uštedu u masi kratkih i čestih poziva ...
@Symbeq, koliko sam skontao ovo je prije svega tarifa za Tele2 korisnike na bonove (prepaid), zato je valjda pretplata nepovoljna itd.
2000 je sasvim dosta,al cemu onda napisat NEOGRANICEN broj?
a vele iz tele da ce nesto slicno napravit i za pretplatnike..
a nije neogranivceno nego je 2000
prepaid=bonovi
Mladi zaljubljeni klinci posalju i po 100 poruka dnevno...al dobro, sad je in facebook na mobu pa se i tamo dotipkavaju...
odlicna tarifa, stvarno nemam rijeci. ali je ovo nova pljuska pretplatnicima, u svakom pogledu. nadam se da ce to ispraviti tele2 i uvesti nesto slicno za pretplatnike.