Pozdrav
imam Sony Ericsson T303, otkljucan je, nebrandiran, ali bez hrvatskog jezika, ima samo engleski, talijanski, francuski i njemacki.
Ako netko zna sto treba ubaciti u njega da dobijem hrvatski, bio bih zahvalan na pomoci.
Printable View
Pozdrav
imam Sony Ericsson T303, otkljucan je, nebrandiran, ali bez hrvatskog jezika, ima samo engleski, talijanski, francuski i njemacki.
Ako netko zna sto treba ubaciti u njega da dobijem hrvatski, bio bih zahvalan na pomoci.
flešaj ga s omniusom(koristiš firmware za našu regiju)
ali na žalost omnius nije više free
Koristim Omnius (jos uvijek mi dopusta flash), samo sto ne znam koji firmware uzeti. Probao sam T303_Cust_1210-8794_T-Mobile_HR_R5A_RED.rar (skinu sa Omnius weba), i nakon flasha su se pojavile njihove ikonice i animacije, ali su mi jos uvijek bila dostupna samo ona 4 jezika s pocetka.
Trebaju ti ovi fileovi:
T303_FW-LP_1209-8159_CENTRAL_EUROPE_MID_R2DA004_RED
T303_Cust_1210-2214_Customized_Central_Europe_R7A_RED
T303_Clean_File_System_RED
Mozes ih skinuti tamo s omniusa
Hvala na pomoci, ali jos nema hrvatskog!
Ubacio sam te fajlove i sada ima engleski, češki, madjarski, slovenski i slovacki. Hrvatskog jezika jos uvijek nema :(
Ubacio sam T303_FW-LP_1209-8170_CENTRAL_EUROPE_SOUTH_R2DA004_RED.s1fl i dobio hrvatski, bosanski, srpski i makedonski.
Odlicno, puno ti hvala na pomoci! :)
Pozdrav, jel mi moze netko posalti te fajlove za flashiranje?
Trazim na omniusu i nikako da se snadem
Evo, uspio sam skinuti te fajlove s omniusa.
Imam sad ta 3 fila ukljucucjuci i onaj "T303_Clean_File_System_RED"
Sad zanima me dali se ovaj mob moze otkljucati preko omniusa funkcijom FLASH.
U toj funkciji mi nudi updejtanje 2 file-a. Jedan je firmware a drugi customization.
Dali ima negdje nesto detaljnije objasnjeno, btw bojim se da nebi bilo da mob ostane zgasen i da ga ne mogu ponovo upaliti pa necu ici na blef.
Indetifikacija je pokazala ovo
http://img140.imageshack.us/img140/6822/t303.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
nema free načina za unlock