[HTC Nexus one] neće se upaliti!
Poz svima,
Radi se o problemu koji je dosta misteričan. Dakle mobitel je pao sa visine od cca 40cm na parket, nije pokazivao nikakve geške, dakle sve je radilo normalno. Tijekom dana on se ugasio, mislio sam da se baterija ispraznila i normalno ga stavio puniti međutim nakon par sati punjenja on se nije htijeo upaliti niti davati ikakve znakove da je "živ". Drugi dan pokušo ga ponovno paliti i uspio, također sam primjetio da se baterija punila jer je bila na 100%. Koristio ga taj dan normalno ali primjetio sam da me nitko ne zove što mi je bilo čudno i shvatio nakon što sam provijerio da ne mogu primati pozive. Ostalo je na njemu sve najnormalnije radilo!
Otišao sam u vip jer sam mislio da mi je do kartice i nakon što smo tamo probavali sve i svašta na kraju smo izvadili samu vip karticu i stavili je u drugi telefon gdje je sve normalno radilo, dakle nije bilo do kartice većdo samog telefona.
Vratili karticu natrag u HTC probali ga upaliti i od onda se sistem više ne diže.
Probali staviti novu bateriju i nije pomoglo.
Na mobitelu se ne pale nikakve lampice ne daje nikakve znakove da je "živ". Mislim da se radi o nekoj sitnici koja se poremetila u njemu.
Tražim savijet kome se obratiti i dali netko zna u čemu bi mogao biti problem?
Hvala i lp.