http://www.engadget.com/2010/08/11/m...pdates-are-go/
Printable View
Nadam se samo da će za razliku od droida, milestoneu dodati funkciju wi-fi hotspota.
Ako je hardware potpuno isti, onda neće. Dok neslužbene implementacije hotspota rade kao ad hoc mreže, službena Froyo implementacija radi kao pravi router, no Droid (a vjerojatno i Milestone) ne podržavaju taj mod.
https://supportforums.motorola.com/c...ftwareupgrades
službeno je napokon za froyo..
Q4 znači da će update biti od 9-12 mjeseca
ono što ja znam je da je čak i testiranje gotovo, te se nadam da će uskoro pustiti update...
Razvlače malo previše s tim updateom...
a milestone je praktički već prastar uređaj (bar u terminima današnjeg brzog razvoja :))...više od godinu dana, uskoro izlazi milestone 2 (sa froyom), a u međuvremenu su izdali još dosta mobitela pa im je fokus na njima...
al neznam, pa općenito motorola dosta brzo izdaje te updateove, primjer je samo recimo X10 koji je i dalje na 1.6 a pitaj boga kad će ga updateati (i to na 2.1 a ne 2.2)...
ma da, djelim isto misljeenje. Inace, motorola je uvijek redovito izdavala update softa, opcenito za stare platforme. Ne bih rekao da je milestone pao u zaborav, jer im je to trenutno najrasireniji android telefon na trzistu i bilo bi potpuno nezahvalno ne izdati update. Zasto kasne, ne znam. Ali znam da i ja uskoro prelazim na noviji android. I to cu vjerojatno cekati droida pro tamo negdje za bozic ili malo iza...
mrvicu su promijenili...droidPro je u biti sada milestone 2 (odnosno A956 model) - i bit će u bijeloj i crnoj verziji
a taj ultra telefon je codename droid sick (a957), a izlazi negdje početkom 1. mjeseca i trebao bi imati dual core proc (2x 1GHz), nvidijinu grafiku, qwerty, 8mpx sa xenonom i još podosta toga :)
na moru sam vec mjesec dana tak da nisam bas u toku. Da, na taj sam racunao. Milestone 2 cu preskociti. Skuzio sam da pocinjem podosta koristiti kameru pa cu se odluciti za xenon i 8mpx radije. A i ako ce imati qwerty, onda je to definitivno moj sljedeci telefon. Imam milestone sada, doci ce froyo, izdrzat cu do njega valjd.
Edit: isprika, malo smo otisli offtopic.
Iako je službeno q4, pretpostavlja se da će update za milestone izaći bliže kraju godine nego 9. mjesecu, tako da ćemo vjerojatno još čekati.
Precizirali su sredinu ili kraj 9. Mjeseca, nema razloga da izadje kasnije. Mislim da je njemacki O2 zavrsio sa testiranjem froyo-a na milestoneu. Tak da, trebao bi prije po logici.
Pa da. Nisam ja ni rekao da je motorola objavila da ce biti u 9. Mjesecu, vec da su razni, dosada tocni izvori to iznjeli.
Sto ja uvijek toliko nejasno pisem da me se skoro u bas svakoj temi mora ispravljati? Pocinjem se pitati da li sa mnom nesto nije u redu. Mozes li me razuvjeriti?
Jer ispada da ja jednostavno pisem suplje postove ovdje, koje po tvom misljenju, nisu dovoljno precizni ili su nejasni za sveopcu populaciju ovog foruma.
pa neznam... :D
nisi uopće to rekao, a posebno ako odgovaraš na post o službenom updateu i kažeš da su precizirali da će biti u 9. mjesecu, onda da..to nije točno, i ako imam više infoa mislim da je fer da zbog točnih informacija ispravim post i napišem što je točno tko "objavio"
slobodno napiši ostale teme u kojima te "ispravljam"..iako mislim da to nije ispravljanje, već više korekcija mojih starijih informacija koje sam ti dao, a koje se u ovom dinamičnom tehnološkom razvoju mijenjaju svakodnevno :)
Pitanje za tebe. Gdje pise da se u temi sa sluzbenim informacijama ne smije napisati nesluzbena? Ne da mi se sad listat teme, ali ima ih.
offt guys!
Baš sam malo čitao po stranim forumima, vidim da već ljudi šize zbog tog froyo-a na milestoneu. čini se da ga svi željno isčekujemo...