Planiran kupiti jedan od ova tri mobitela ali ne znam koji je najbolji izbor pa mi pomozite pri donosenju odluke
1)Samsung S8500
2)Nokia X6
3)Sony Ericsson U5i Vivaz
Printable View
Planiran kupiti jedan od ova tri mobitela ali ne znam koji je najbolji izbor pa mi pomozite pri donosenju odluke
1)Samsung S8500
2)Nokia X6
3)Sony Ericsson U5i Vivaz
Moje skromno mišljenje da je samsung za koplje ispred.
Evo i zašto:
- izrada, neusporedivo bolja..metalni, čini se kao da će trajat 100 god.(meni je ovo jako bitan faktor)
ova druga dva su plastični, nokia pogotovo zaostaje u izradi (kao da ga nije nokia radila)
- ekran, super amoled plus podržava multitouch...SE i nokia su tu u velikom zaostatku
- symbian OS na nokii i vivazu, po meni zastario i kompliciran..ne samo po meni nego po svim review-ima na netu..doduše samsung ima potpuno novi OS, čini se dobar ali će neminovno imat nekih dječjih bolesti koje će se lako riješit kroz razne update..
- samsung ima 1ghz procesor
Ma ima toga još puno za nabrajat, ali moja bi preporuka bila svakako samsung koji je čini mi se novija generacija mobitela od druga dva, i može sve što i ova dva i još puno više.
Eto pa ti sad vidi ;)
s8500 zbog vec navedenih razloga... mislim da ce Bada OS ostaviti traga ;)
zna li mozda netko kakva je kamera???
Hm, to vjerovatno pitaš kakve su kamere..
Pa to su sad standardne kamere u toj višoj klasi mobitela. Možda vivaz malo odstupa tj. malo je bolji. To su ok kamere ali ipak slabije od fotića.
E ali za video je druga priča...8500 i vivaz imaju HD snimanje, znači najbolje trenutno moguće.