[HTC Touch HD T8282] - nece se upaliti
Pozdrav!
Ovako, danas sam kupio HTC Touch HD T2828, covjek mi je rekao da nekad kad se pali zna ekran biti naopacke...
Rekao je da radi, da je 100% ispravna te da je 4 dana bio s njim u pokretu i da je baterija skroz prazna...
Pokusa on upalit, upali se na sekundu ekran i ugasi se (vjerojatno baterija prazna).
Cekam ja oko 1h, nista, reko, idem doma pa se cujemo. Mob se vec puni jos jedan sat, a mozda i dva, ne znam tocno... Uglavnom, mislim da mu je dovoljno da bar pokaze ikakve znakove zivota.
Mobitel je prije nekoliko dana radio, kad sam ga dosao vidjet... I tad kad ga je palio je reko da nekad screen zna biti drugaicji. Danas je napomenuo da se mobitel puni do jutra i da se ne napuni (?!?).
Imam dvije baterije, jedna 3.72V, druga 3.8XV, ova druga je original i trenutno se puni. Mislim si, pa to bi trebalo biti dovoljno da se upali mob ili neka LEDica ili sl?
Softver na mobitelu je WM 6.5, znaci mjenjao je (ne on, on je mob kupio rabljeno), netko Windowse, ROM ili sta vec... Uglavnom, zanima me koliko da jos cekam punjenje, koji su simptomi da se puni (spominjao je neku ledicu na power gumbu), itd... Tipku reset sam stisnuo par puta, ali uzalud.
Spominje se u uputama Hard-Reset. Kako to napraviti i dali nakon istog se vraca WM 6.1 ili 6.5 ili kako? Te; da li je mobitel uopce ispravan? EDIT: spomenuo je jos da nece upaliti dok je na punjenju??
Hvala unaprijed svima...
Pomalo je hitno jer gubim vrijeme a i zivce.