[HTC Tattoo] - par problema
Pozdrav, novi sam na forumu, imao bih par pitanja u vezi ovog mobitela, pa ako neko može odgovoriti hvala.
Ispričavam se ako sam otvorio već temu koja postoji, jer nemogu pronaći baš za ovaj mob.
Tattoo sam uzeo u Vip-u prije par dana.
1.Da li je normalno da baterija traje samo 2 dana:thumbdown (uz malo korištenja za razgovore, aplikacije, wifi....)
2.Podržava li mobitel vibraciju na touch tipkanju u izbornicima, (jer meni ne radi a uključena je, odnosno radi mi samo dok tipkam SMS)
3. Uključena mi je opcija izvješće o isporuci SMS-a a nevidim ga, odnosno nedolazi mi zvučna notifikacija o isporuci...?
4.WI-FI - S mobitelom stojim kraj rutera (AP-a) a protok podataka je vrlo slab, šteka, neke stranice otvara dugo a signal ok
5. Može li se ikako isključiti opcija kod pisanja sms-a XT9 na tipkovnici koja me strašno živcira i nepotrebna je (koristim Phone Keypad tipkovnicu, ove ostale su užaš)
6. Kada stiže nova verzija softvera i da li gubim pravo garancije ako sam apdejtam novu inačicu softvera npr. sa 1.5 na 2.xx
7. Hoće li s novom inačicom softvera stići i hrvatski jezik za android uređaje kao i ispravan bluetooth, jer za sada je nemoguć transfer podataka trenutno na tattoo i to su mi napomenuli u VIP-u.