Blackberry pretplata 50% off
Dvije godine 50% niža naknada za BlackBerry uslugu
http://sc.vip.hr/image/image_gallery...=1276687951844
Ako ste od onih poslovnih ljudi kojima neprestano stižu e-mailovi na koje se očekuje „odgovor što prije“, a istovremeno ste prisiljeni biti redovno izvan ureda na poslovnim sastancima, za Vas je idealna BlackBerry usluga i BlackBerry uređaj.
Sada je pravo vrijeme da postanete članom vodeće BlackBerry zajednice!
Postanite novim poslovnim pretplatnikom do 31.7.2010. i iskoristite promotivnu pogodnost od čak 50% niže mjesečne naknade za odabranu BlackBerry uslugu tijekom cijelog ugovornog razdoblja. Neograničen pristup e-mailu i internetu za pola cijene je uistinu ponuda kojoj nećete moći odoljeti.
Izaberite BlackBerry uređaj po svom ukusu i izađite
iz ureda bez brige ...
E sad se postavlja pitanje;
Zovem SZK i pitam sljedece;
Mogu li uzeti govornu tarifu "sve za mene 30" i Blackberry opciju "My Blackberry" pod tim uvjetima a da ne uzmem uredaj kod Vas jer ga vec imam?
dobio sam 3 odgovora u 1 dan;
Prvo odgovor glasi da sam obavezan kupiti uz potpisivanje pretplate i te opcije i uredaj, dok drugi odgovor glasi da uredaj nema veze s tom ponudom te da ga ne trebam kupovati.
Ulazim u trgovinu naseg lokalnog "dealera" gdje tvrdi da moram uzeti i uredaj?!
Sto sad napraviti?
Radi se o tome da je ta ponuda na trzistu tek 2 dana pa sam zbog protirijecitih informacija u njihovoj firmi dosao do zakljucka da i oni sami neznaju kakva su tocna pravila igre.
U "My blackberry" ponudi se nudi i roaming usluga pa i za to sami neznaju ima na nju 50% popusta ili ne.
Ima mozda tko od Vas koje informacije ili mozda cak iskustva sa drugih prodajnih mjesta?
Hvala