Postoji li način da spojim motorolu E55o sa motorolom v525 direktno preko bluetootha?????????I kako ako je moguće??Probao sam sve ali ni :thumbup: š.
Printable View
Postoji li način da spojim motorolu E55o sa motorolom v525 direktno preko bluetootha?????????I kako ako je moguće??Probao sam sve ali ni :thumbup: š.
Nemam e550 pa da probam, al' mislim da ne bi trebalo bit nikakvih problema. Znam da radi v525 sa v500, sa v600 i sa v620, sa SE, sa Nokiama... Ne vidim razloga da ne radi.
Jesi uključio "find me" i "power on" na BTu?
100% može.Isprobano.
DA, definitivno se može, također isprobano....
Može, sigurno... I provjereno.
Isprobano sa SE t610 i t630, sa motorolom v500 i v525.Sve šljaka osim jave. :thumbup:
Ja sam ga uključio i na v525 i na e550 i stavio jednoj motoroli da traži uređaje ali ništa mi ne nađe.Može li mi netko opisati kako i šta treba napravit?Ako nije problem jer me ovo već pomalo živcira!!!!!!!!
Na odredišnom uređaju uključi pronađi me.A na uređaju s kojeg šalješ pronađi stavku koju želiš poslati( sliku,video,glazbu,uglavnom sve osim igrica i poruka).Idi na menu i odaberi stavku kopirati mobitel će ti reći da BT privremeno isključen i želiš li ga privremeno uključiti,odaberi da.Prikazat će ti se povjest uređaja s kojima je aparat bio spojen u prošlosti.Odaberi stavku (Tražiti uređaje) i sačekaj što će ti pokazati,prikazat će ti uređaj s kojim je uspostavio vezu odaberi njega,a na tom uređaju odaberi prihvati (odgoda je oko 2 sekunde,pa se ne brini).Ako ovo ne fercera mislim da ćeš morat potražit pomoć našeg sensia Blue Devila. ;D
Probao sam i radi.Hvala punoooooooooo