-
Symbian & Windows dilema
Ljudi pomagajte, znam da mi sve piše svuda ali na brzinu da vas pitam, čitam već par dana o svemu ali ni sam nisam pametan.
Kupio bi si neki mob ali sad symbina (satio ili n97) ili windows (htc diamond 2 ili htc hd)
pojma nemam, radio sam na n97 i izgleda mi ok, ništa komplicirano, instaliraš bla bla, ali kad pomislim na windowse izgleda mi problematično, tj ne tako easy
zanimaju me i programčići i te gluposti igrice
na htc-u mi se sviđaju one početne pozadine, koliko je to teško mijenjati, puno posla, malo dali se može što sjebati
dali da se ipak odlučim za symbian.
vi imate više iskustva,
tnx
-
Ja mislim iskreno da je Windows Mobile 6.5 bolji izbor od symbiana, ali eto i meni se jako dopada N97 (pogotovo tipkovnica a jos je i touchscreen).
Ja se troumim izmedju Symbian, apple os i windows :D.
Sve ima svoje prednosti a i mane...
Pogledaj malo po youtube-u aplikacije i igrice i za 1 i za 2 pa vidjeces sta ti se vise svidja.
-
a čak i ja da
gledao sam malo iphone
ali on mi se sviđa čisto zato zbog te jednostavnosti programa i igrica
i nekako je sve tako jednostavno, a opet neznam ima toliko mana, stvarno neznam, pa mislio sam da ćete mi vi bolje pomoći
-
Za WM ce uvjek biti programa , igrica, tema, svega...jer svakodnevno entuzijasti prave raznolike homebrew aplikacije koje omogucavaju mnogo toga, a isto tako i firme prave igrice i dobre i korisne aplikacije.
Nije WM tezak za koristenje(hej ako koristis Windows na kompu nece ti biti nista kompliciranije ni na mobu :D).
-
symbian na ts mobitelima nije bas on sto je trebao da bude, al opet nije los... na n97 se znao par puta zblesirat al sasvim fino radi....
s druge strane winmo je solidan al je dao svoje... jezgra toga sustava je stara preko 5 godina, samo je usminkan malo.... ima razne mogucnosti s njim da radis al opet nekad to i dosadi... uvijek nesto moras podesavat i sl...
ja bi osobno od onim mobova sto si nabrojao uzeo satio zbog multimedijalnih prednosti.... ili razmisli o nekom android uredaju... ili pak o iphoneu...
-
Surfam gledam tražim ni sam neznam što bi iskreno
gledam do nekih max 1500 kn da si nešto uzmem, GPS i Wifi su MUST HAVE
dalje je sve više manje samo plus
bitno mi je da ima koliko toliko dobre slike, znači ne da ne mogu uslikati ništa ili da ne vidim kasnije, jer stalno slikam neke gluposti zato ne mora biti savršen ali mora dobro slikati
touch HD sam gledao jer mi se sviđaju one teme njihove i to, mislim da bi se jednom kad bi naučio sa tim dalo igrati
ali onda opet sam vidio da bi omnia II kažu da bi bila bolja od Touch HD-a a i može se na njega staviti ona HTC tema
i opet kažu da je touch hd old school znači godinu dana star software da je omnia puno bolja ???
Zato u nekom globalu
TOUCH HD ili OMNIA II