Zanima me koji od ovih mobitela bi uzeli i zašto.
Zanima me najviše razlika u brzini aparata, kvaliteti ekrana, mogućnosti personalizacije.
Printable View
Zanima me koji od ovih mobitela bi uzeli i zašto.
Zanima me najviše razlika u brzini aparata, kvaliteti ekrana, mogućnosti personalizacije.
1.s5230-----koristio-bestby mob do 800kn
2.lg pop-super mob i nije tako skup ako volis touch
3.f480-trece mjesto samo sto je vec duze na trzistu vec je star
od ova tri definitivno s5230-dugotrajna baterija,laka mogucnost koristenja,kvalitetan mob
e sad sto se tice personalizacije tu su ti uvijek samsung i lg na dnu
nema tema za njih,igrice se namucis dok ih stavis(trebas i jar i jad format)
kod s5230 je malo zeznuto staviti sliku na ekran jer je dijeli u tri dijela al i to se da srediti
nisu bas sto se personalizacije tice kao nokia i se ali su i dalje dobri.....
moja preporuka ti je gore napisana kojim redoslijedom bih ja uzimao....
pozz
hvala, samo jos nesto, gdje se cookie uklapa?
cookie je izmedju lg pop i f480
ja bi uzeo f480 zbog kapacitivnog displaya i 5mpx kamere... ostalo je manje vise isto ko u ostalih...
to uopce nisu mobiteli za usporedbu
nisu ni isti cjenovni rang niti spadaju u istu skupinu(osim sto svi imaju touch)
f480 je dosta bolji ali ga je i vrijeme pregazilo.............
samo zato sam napisao za s5230
to je isto kao da n95 usporedjuje sa 6600i slide
moj prijedlog i dalje je s5230
a cpu se u svakodnevnom radu niti ne osjeti jer to nisu smartphonei
widgete vec imas automatski u u s5230
f480 je iz 2008 godine..........i skoro svi su na nasem trzistu sa vodafone softwareom
zar je vazno sto je mob stariji ako je bolji?
ja bi opet radije uzeo npr. nokiu n95 8gb vec n96 iako je ova druga mlađa....
n95 8gb i n96 su prica za sebe
svi znamo da je n96 =PROMASAJ= i da je n958gb dosta bolji od n96:spin:
al ih mozemo usporediti.. ti momku govoris da ne uzima mob koji od ova dva ima puno bolju izradu (metal), cap. display je na klasu bolji za rad s prstima jer sumnjam da ce itko koristiti stylus na ovim mobovima...
i uz to f480 ima puno bolju kameru naspram ovih kojima je kamera nuzno zlo....
a sve zato jer je ovaj noviji... sorry al meni se to ne cini kao prednost jer novije ne mora znaciti i bolje (sto mozemo vidjet iz mnogo primjera u mobilnoj industriji)...
ma nek uzme koji hoce............ionako uzima koji se njemu svidja
mi samo iznosimo svoja misljenja........koja ne moraju nuzno biti ista................
s5230 i dalje je moj prijedlog(koji btw nema stylus-sve se tipka prstima isto kao i f480)
koristio sam sve osim popa, i mogu reći definitivno da je f480 ostavio na mene najbolji dojam,kuki mi ima dosta oskudnu kameru,a i previše je ''nekako za djecu'',dostaje touch lošiji u odnosu na f480, s5230 je dosta dobar tel. samo u pogledu kamere zaostaje za f 480,popa nisam imao ,ali mislim da bih ja ovako poredao:1. f480, 2.s 5230, 3.lg pop, 4.lg kuki
Evo F480 u rukama, skroz može :)
Sad moram samo kabel nabavit da stavim na njega "pink" firmwire.
Hvala svima :)
ugodno korištenje, i čuvaj displej lako se ispara...