-
M55 kvarovi by me
Instalirao sam par pacheva na mob za ver 10 i onda firmware 11 i mob se malo počeo blesirati, imam outbox pass koji svaki put moram ukucavati a kad inbox kad stisnem ugasi se i dobijem crtu na ekranu kao kod treminatora kad se ugasio!!!! Uglavnom ništa ne valja!
Jel kako mogu vratiti na v10 i da se sve s njega obriše i svi pachevi, jer više ne funkcionira kako treba, tj trebam ga POPUNO popraviti, ak mi možete pomoći i dati linkove gdje mou nači kako i s čim, bio bih zahvalan i više neču brljaviti po mobu poslije toga!!!!!! :)
Majstor Kvarić :)
-
Brljat ćeš brljat, nemoj lagat! Reci mi prvo da li imaš napravljen full backup, tj. spremljen kompletan FUBU ili ne.
Ako imaš, prvo ga probaj flashat sa V-klayom i obavezno uključi da ti flasha i bootcore. Odnosno kad te pita odgovori sa da. Nakon toga ga otključaj sa Freia 15 i trebao bi raditi.
Ako nemaš javi pa ćemo nešto smisliti.
-
napravi ovo sto je rekao Sljaka, ali nemoj ubacivati FUBU od v10, ako je tebi sad v11. Dakle, ubaci FUBU (cisti ili neki koji ti je provjereno radio) od v11 kojeg si naravno napravio prije pocetka patchinga...
-
Može i FUBU od v.10. Meni se dogodila ista stvar koju je i Mehnihma napravio. Štos je u tome da treba dizat verziju softvera na čisti a ne patchirani FUBU.
-
Našao sam na netu nekakve firmware :)
ovjdje : http://www.mobiledia.com/forum/topic18273.html
I onda sam instalirao na mob M55_919111.EXE (nekakav wirmware???) pa je proradio normalno i kaže da je verzija v91 ???
OInda sam pošao staviti drugi file ff m55 (7E01).bin ali sam prije napravio u v_klayu read and save pa sam onda taj instalirao pitao me oču pachati boot i reako sam da i onda sam čekao pola sata i pošao upaliti mob i daje samo znakove života i crkne!!!!!!
Onda sam vratio maloprije sačuvan flas (inaće prije ga nisam sačuvao) i sad opet radi na ver 91. sw Date 2004-05-25 ???????
Nije mi ništa jasno ali radi!!!
!
Jel sad mogu instalirati v10 preko ove illi da tako ostavim ?? :)
Pogledajte ovaj topic pa mi javite što mislite, please ::)))) tj, što dalje jel trebam instalirati ovaj drugi pache? Ako da kako da sve ne crkne? U V_klayu u opcijama sam uključio da pachira bootcore?
Uglavnom, da skratim priču: NEMAM POJMA ŠTO SAM NAPRAVIO!!!!
http://www.mobiledia.com/forum/topic18273.html :thumbup:
-
sad si digao verziju fw-a na mobitelu na v91. NEMOJ spustati na nizu, osim ako nisi siguran da znas sto radis, ali ni onda se ne preporucuje...
-
A kakva je to ver91. tj wirmware? ne znam što sam sad napravio??? Probao sam sa org ver 10 staviti na mob i kad počne kaže kriva sw ver?
-
To je neslužbena verzija firmware-a. Neki ju hvale, a neki pljuju po njoj. Osobno ju nisam isprobao jer mi se neda ponovo stavljati patcheve. Ako ti radi, ostavi ju. Patcheve ako želiš stavljati imaš i za v.91, a dosta patcheve(ne svi) za v.11 odgovaraju i za v.91. Ako trebaš neki određeni patch, napiši pa ćemo ga naći ako postoji.
-
Pa rekao sam ti da sada ne spustas na nizu verziju. Za to treba malo vise znanja, a i onda se bas ne preporucuje...
Ostavi sad tu verziju; napravi sve backup-ove i be happy ;)
-
ok, hvala.
Ali mi nije jasno kako niža verzija? koja je to uopće verzija?
Hvala na pomoći , nema više brljanja za mene :)
-
pa niza verzija je svaka manja od 91. Dakle i v90, v11, v10, v.svaki manji broj od 91